Cooler Master MasterBox TD300 Mesh kućište – manje je lepše (video)

Danas imamo priliku da vam predstavimo manju verziju jednog lepog Cooler Master kućišta koje smo pre nekog vremena predstavili u verziji midi tower modela - MasterBox TD300 Mesh

 
Nastupaju prvi letnji dani sa dnevnim temperaturama oko 30. podeoka i nekako sa njima se uvek javi brižni pogled ka našem računaru. On definitivno teško podnosi visoke temperature. I obično se pitamo šta bi mogli da uradimo da mu olakšamo svakodnevni rad. Pa pre svih obezbediti adekvatno kućište, kroz koje cirkuliše dovoljno svežeg vazduh iz klimatizovane prostorije. To je u suštini prvi i najvažniji korak.
Ko prati Benchmark recenzije, zna da smo ljubitelji kompaktnih računara, ali isto tako ne možemo da sakrijemo činjenicu da gotovo svaki put kad nas ponese taj entuzijazam dopadljivog mini ITX kućišta, po pravilu budemo prizemljeni realnošću suprostavljenih želja za jakom konfiguracijom spakovanom u malo kućište i mogućnosti da se tako jaka konfiguracija odgovarajuće hladi. Neretko nam lepe želje i planovi, potonu pred osnovnim zakonima termodinamike.
 
Pogledajte još: Cooler Master CK721 (Video)
 
Ali ne odustajemo, a danas imamo priliku da vam predstavimo manju verziju jednog lepog Cooler Master kućišta koje smo pre nekog vremena predstavili u verziji midi tower modela, a sada je tu modernizovana kompaktna varijanta pod oznakom MasterBox TD300 Mesh. Pa, da verovatno se sećate zanimljivog MasterBox TD500 modela koji je osvojio srca mnogih korisnika.
Sada je postao još manji i slađi, ali dovoljno veći i prostraniji od skučenih mini ITX modela, a ponovo vidno kompaktniji od glomaznih Full ATX Midi tower modela. Zapravo, MasterBox TD300 Mesh je mATX kućište u dimenzijama mini tower modela. Taman dovoljno zapremine da se spakuje jedna ozbiljna radna stanica ili gejming “Battlestation”.
 

 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi