Cooler Master Synk X stolica sa efektima vibracije za vrhunski osećaj zabave

Cooler Master je predstavio novu Synk X stolicu sa vibrirajućim efektima kako bi vam omogućo novu dimenziju osećaja prilikom gejminga i gledanja filmova

Cooler Master Synk X stolica sa efektima vibracije za vrhunski osećaj zabave

Stvarajući potpuno realističan osećaja tokom zabave, Synk X uvodi novu dimenziju osećaja koja omogućuje da još dublje uronite u svet mašte i da ga na neki način, fizički doživite. Pretvaranjem zvučnih talasa u vibracije i izazivajući osećaj dodira u realnom vremenu, ova nesvakidašnja stolica bukvalno ubacuje korisnika u centar akcije virtuelnog sveta, kako bi u potpunosti osetio atmosferu kao nikada ranije u sličnim situacijama.

Osetite dodir mašte dok sedite na Synk X stolici

Synk X privlači različite grupe entuzijasta i gejmera pošto njene napredne mogućnosti podržavajau različite vrste sadržaja poput, TV, PC, gejming konzola i mobilnih uređaja, a sve kako bi se uklopila u različite vrste hobija ili stila životnih navika svojih korinsika. Na ovaj način oni imaju svojevrsnu privilegiju izbora Bluetooth uređaja po njihovom nahođenju i to bez ikakvih reprekusija u pogledu kompatibilnosti i povezivanja.

Pored toga, ugrađena baterija produžene radne autonomije u kombinaciji sa stabilnom rotirajućom bazom stolice, oslobađa korisnike muke oko kablova i obaveze da budu povezani tokom rada, pružajući sate i sate nesputane i nezaboravne zabave.

Prilagodite podešavanja i učinite iskustvo zabave ličnim

Synk X podržava potpuno prilagođavanje podešavanja ličnim potrebama i osećaju: ergonomski dizajniran naslon pod uglom od 135 stepeni sa podrškom za relaksirajući položaj leđa, podešavajući nasloni za ruke, kao i specijalni dvo-stepeni uvlačeći oslonac za noge, zatim nudi višestruka podešavanja visine sedenja, njegov položaj i nagib koji najviše odgovara korisniku.

Napredni interfejs za kontrolu funkcija stolice, obuhvata izbor audio izvora, nivo jačine vibracija i podešavanje jačine zvuka na slušalicama. Time upravljanje finesama osećaja prilikom igranja ili gledanja filmova čini lakšim bez komplikovanih podešavanja ili upotrebe posebnog softvera.

Da bi u potpunosti omogućila korisniku da što dublje uroni u virtuellni svet, Synk X koristi elegantan aerodinamičan oblik eksterijera koji usput dodaje moderne detalje sa dozom elegancije u vaš svakodnevni životni prostor. Ukratko, Synk X spaja realistični doživljaj zabave sa modernim, tehnološkim stilom života.

Ova stolica je dizajnirana tako da osetite svu napetost situacije tokom igranja pucačkih igara ili vas potpuno prenese i uroni u svet avanturističkog putovanja akcionih filmova ili jednostavno da osetite “vajb” uz ritam muzike koju slušate. Synk X stolica ima za cilj da korisnicima pruži jedno potpuno novo iskustvo zabave koje do sada nisu mogli da dožive i osete na ovaj način.

Cooler Master Synk X stolica će biti dostupna po preporučenoj ceni od 1279 €. Ona može delimično odstupati od navedenog iznosa u zavisnosti od regiona do regiona.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi