Cooler Master TD500 Mesh V2 u osveženom izdanju

Cooler Master TD500 Mesh V2 je osvežena verzija najpopularnijeg modela u midi tower klasi kućišta koji je od sada još poželjniji zbog jednog korisnog dodatka.

Cooler Master TD500 Mesh V2 u osveženom izdanju

Cooler Master TD serija je jedna od najuspešnijih serija kućišta ovog proizvođača od trenutka njenog lansiranja 2018. godine. Istrajavajući na prepoznatljivosti izgleda prednje maske koja koristi 3D geometrijski dizajn originalne verzije, Cooler Master TD500 Mesh V2 nudi funkcionalnosti i stil koji se dopada ukusu savremenih PC gejmera.

Cooler Master TD500 Mesh V2 – prepoznatljiv i još bolji

Trodimenzionalni oblik mrežastog prednjeg panela uparen sa 120 mm ARGB ventilatorima proizvodi efekat prelamanja svetla. Na taj način TD kućište proizvodi atraktivne svetlosne efekte koji se stalno menjaju u zavisnosti od ugla gledanja.

Dijamantski rezovi se prostiru preko čitave površine bočne stranice od kaljenog stakla, kompletirajući geometrijski stil ove linije kućišta. TD500 Mesh V2 ne samo da nastavlja sa prepoznatljivim izgledom, već i unapređuje funkcionalne karakteristike šasije, uključujući kompatibilnost sa debljim radijatorima vodenog hlađenja za bolje performanse hlađenja. Dodat je USB-C 3.2 Gen2 konektor kako bi se povećala brzina prebacivanja podataka sa eksternih diskova, kao i poklopac napajanja koji se može promeniti tako da korisnici mogu slobodno da odluče da li žele da pokažu svoju ispravljačku jedinicu ili ne.

MasterAccessori GEM  – mali ali koristan dodatak

Poseban specijalitet stiže u vidu MasterAccessori GEM dodatka koji je dizajniran za upotrebu na Cooler Master kućištima, kao što je TD500 Mesh V2.

Ovaj svestrani dodatak služi boljoj organizaciji vašeg sistema, nudeći pogodno mesto za odlaganje vaših perifernih uređaja za igre.

Gem ima jednu ruku sa robusnim čeličnim jezgrom, omogućavajući mu da izdrži do 5 puta veću težinu od sopstvene – to je do 2 kilograma u perifernim uređajima: slušalice, tastaturu i dr. Sve tačke dodira sa opremom su prekrivene mekom gumom kako bi zaštitile vaše slušalice, gejmped kontrolere ili čak mobilne telefone od ogrebotina.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi