Corsair radi na VR gejming računaru

Corsair trenutno radi na sopstvenom gejming PC-u, pod nazivom Corsair One, koji je ujedno i spreman za virtuelnu realnost.

Trenutno se nalazimo u veoma zanimljivom periodu u IT industriji, kada VR počinje da poprima sve ozbiljnije nijanse i gejming brendovi svoju strategiju usmeravaju ka ovom, potpuno novom tržištu. Brojne kompanije žele svoj deo kolača na VR tržištu, koje je još uvek tek u povoju, ali se razvija brzim koracima. Među njima je i kompanija Corsair, poznata prvenstveno po svojim PC komponentama i periferijama, kao što su mehaničke tastature, miševi i gejming slušalice. Corsair trenutno radi na sopstvenom gejming PC-u, pod nazivom Corsair One, koji je ujedno i spreman za virtuelnu realnost.Trenutno nisu poznati detalji o hardveru Corsair One računara, ali bazirano na dizajnu kućišta (sa prateće fotografije koja prikazuje uređaj), izgleda da Corsair cilja premijum tržište. To znači da nas sigurno očekuje vrhunski hardver sa nekoliko opcija konfigurisanja za Corsair One seriju. Fotografija pokatzuje HDMI port s prednje strane, idealan za konekciju VR uređaja.Samo kućište izgleda zanimljivo i deluje da je bazirano na Carbide seriji. Velike LED trake se mogu videti s leve i desne strane kućišta, a format sugeriše da će Corsair u njega implementirati moćnu matičnu ploču.Izvor: VR-zone

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi