Da li će ovako izgledati nova Motorola ThinkPhone za 2025. godinu?

Motorola ThinkPhone 2025 donosi unapređeni dizajn, moćniji MediaTek čipset i poboljšani sistem kamera sa telefoto sočivom, zadržavajući kompaktnije dimenzije i modernije funkcije

Da li će ovako izgledati nova Motorola ThinkPhone za 2025. godinu?

Motorola je prošle godine lansirala ThinkPhone za poslovno tržište, koristeći jedan od najpopularnijih brendova kompanije Lenovo – ThinkPad. Iako je uređaj mahom bio namenjen poslovnim korisnicima, predstavljao je veoma dobru alternativu za sve korisnike. Prema najnovijim informacijama, Android Headlines tvrdi da je Motorola ThinkPhone 2025 na putu da ugleda svetlost dana.

Kako se može videti sa preliminarnih rendera, telefon dolazi sa dizajnom ravnih ivica i redizajniranim modulom kamere, slično nedavnim uređajima iz Edge serije. Detaljnija inspekcija otkriva da su okviri nešto tanji nego kod originalnog Motorola ThinkPhone-a. Osim toga, poleđina ima iste teksture kao i njegov prethodnik.

Specifikacije Motorola ThinkPhone 2025

Prema dospelim informacijama, telefon ima 6,36-inčni LTPO pOLED ekran. Ovo znači da će naslednik biti nešto kompaktniji u poređenju sa 6,6-inčnim ekranom originalnog ThinkPhone-a. Novi model ima dimenzije od: 154,1 x 71,2 x 8,1 mm i masu od 171 gram. Ekran novog telefona takođe ima veću rezoluciju od 2670 x 1200 piksela (460 ppi), u poređenju sa FHD+ panelom (399 ppi) kod prethodnika.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Što se tiče performansi, ThinkPhone 2025 koristi MediaTek Dimensity 7300 čipset, uparen sa 8 GB LPDDR4X RAM memorije i 256 GB interne memorije. Prema izveštajima, za razliku od originalnog ThinkPhone-a, ovaj novi model će imati samo jednu varijantu RAM/Storage konfiguracije.

ThinkPhone 2025 ima bateriju od 4310 mAh i podržava brzo punjenje od 68 W. Za poređenje, kapacitet baterije je sličan ovogodišnjem Moto Edge 50 Pro modelu.

Iako ThinkPhone 2025 ima manju bateriju od prethodnika, nudi unapređeni sistem kamera. Prema izveštajima, telefon odbacuje 2 MP dubinsku kameru i zamenjuje je telefoto kamerom od 10 MP sa 3x optičkim zumom. Osim toga, telefon koristi glavnu kameru od 50 MP i ultraširoku kameru od 13 MP, što je takođe bio slučaj kod prethodnika. Tako dizajn poleđine i kamere dobijaju unapređenje slično Motorola Edge 50 seriji, dok ravni dizajn sa prednje strane rezultira sa manje slučajnih dodira, prenosi Gizmochina.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi