Debitant za preporuku - Cooler Master GM27-FQS ARGB monitor (video)

Cooler Master već neko vreme u svojoj ponudi ima i monitore, a prvi koji se našao na našem testu nosi oznaku GM27-FQS ARGB i moramo reći da je premašio sva očekivanja, pogotovo za jedan prvenac.

Cooler Master je svima vrlo dobro poznato ime koje je u IT industriji već nekoliko decenija svoju reputaciju gradilo najpre na kućištima i napajanjima, a zatim i na računarskim, naročito gaming periferijama poput tastatura, slušalica i miševa.
Portfolio ove kompanije je naravno prilično širok, a ne tako davno je proširen i na monitore, koji su izgleda postali zanimljivi mnogim brendovima kao jedna od retko neophodnih stvari na PC tržištu koje lagano ide na dole poput neke kuće na klizištu.
Cooler Master GM27-FQS ARGB
Model koji nam se našao na testu nije prvenac ove kompanije u domenu monitora, ali je jedan za koji su nam i iz kompanije Cooler Master rekli da su vrlo ponosni na njega – videćemo kasnije ne bez razloga. Pritom, Cooler Master GM27-FQS ARGB kako mu je puno ime je i model koji će biti zanimljiv širokom krugu gamera i onih koji žele brz monitor za opštu upotrebu, pa i za rad, tako da možemo reći da je u pitanju takozvani “sweet spot” za mnoge korisnike.
Sa cenom od oko 55.000 dinara, odnosno oko 466 evra, u pitanju je vrlo konkurentan model u kategoriji brzih gaming monitora QHD rezolucije, sa Ultra Speed IPS panelom i osvežavanjem od 165Hz, pa hajde da vidimo šta on to ima da ponudi i zašto bi neko možda želeo da odabere baš njega.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi