DeepCool predstavlja CH780: Panoramsko ATX+ kućište sa dvostrukom komorom koje redefiniše estetiku i performanse računara

DeepCool, pionir u rešenjima za hlađenje računara, predstavlja CH780, revolucionarno Panoramsko ATX+ kućište sa dvostrukom komorom koje je dizajnirano da unapredi gejming i računarsko iskustvo.

DeepCool predstavlja CH780: Panoramsko ATX+ kućište sa dvostrukom komorom koje redefiniše estetiku i performanse računara

DeepCool, pionir u rešenjima za hlađenje računara, predstavlja CH780, revolucionarno Panoramsko ATX+ kućište sa dvostrukom komorom koje je dizajnirano da unapredi gejming i računarsko iskustvo. Sa premijum staklenim panoramskim dizajnom, prostranim mogućnostima hlađenja i nizom nadogradnji koje poboljšavaju kvalitet života, CH780 je pozicioniran da postane preferirani izbor kako iskusnih entuzijasta, tako i osnovnih korisnika.

Doživite Pogled
CH780 nije samo kućište, već je veličanstven prikaz visokokvalitetnog hardvera. Naglašavajući lepotu i protok vazduha, bez žrtvovanja performansi, ovo premijum ATX+ kućište ima panoramski stakleno-dvostruki raspored komora koji eliminiše A-STUB, nudeći neometan pogled sa svakog ugla na glavnu komoru. Druga komora diskretno smešta upravljanje kablovima, drajvove i napajanje.

Maksimizirana Kompatibilnost
ATX+ form faktor osigurava kompatibilnost CH780 sa širokim spektrom komponenti. Podržavajući E-ATX matične ploče i GPU-ove do 480mm dužine, ovo kućište pruža panoramski prikaz vašeg hardvera. Raspored dvostrukih komora ograničava montažu GPU-a na vertikalni položaj, a paket uključuje PCI-e riser kabl i vertikalni nosač za dodatnu fleksibilnost.

Obimne Mogućnosti Hlađenja
Opcije hlađenja su obilne, podržava do devet 120/140mm ventilatora i mogućnost montaže četiri 200mm ventilatora za ekstremne konfiguracije. CH780 uključuje set od tri 140mm ventilatora i istovremeno može primiti do tri 420mm radijatora na vrhu, dnu i bočnoj strani matične ploče. Visoko modularne tračnice za ventilatore olakšavaju prilagođavanje, dok je visina CPU hladnjaka ograničena na 132mm zbog unutrašnje konfiguracije.

Nadogradnje za Kvalitet Života
DeepCool je pažljivo uključio nadogradnje koje poboljšavaju kvalitet života u CH780, poput izlaznog nosača podrške za GPU i 26mm prostora za upravljanje kablovima, pojednostavljujući proces izgradnje. Magnetni filter za prašinu na vrhu dodaje praktičnost, čuvajući prašinu podalje i olakšavajući održavanje.

Mnogo I/O Portova
Gornji prednji I/O panel na CH780 je hub za povezivanje, sa četiri USB 3.0 porta, Type-C portom i hibridnim audio portom. Ovo obilje I/O opcija osigurava korisnicima lak pristup različitim uređajima.

DeepCool: Dostupnost, Garancija i Cena

Korisnici mogu birati između elegantnih crne i bele opcije boje kako bi se uklopili u svoj setup. CH780 dolazi sa 2-godišnjom garancijom, uz podršku DeepCool globalne mreže korisničke službe i tehničke podrške
Preporučena maloprodajna cena za CH780 je €179.99, a za CH780 WH je €189.99.
Serija CH780 će biti dostupna od 9. januara 2024. godine.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi