Disney telefon predstavljen u Kini

Novi Disney telefon pojavio se na tržištu smartfona. Juče je telefon naziva Disney Magic 1 predstavljen u Kini. Ovaj telefon pokreće Android Jelly Bean 4.2.1 operativni sistem, kućište je pretežno roze boje, u kome se nalazi HD ekran dijagonale 4,5 inča i rezolucije 1280 x 720 tačaka. Od ostalog ha

Novi Disney telefon pojavio se na tržištu smartfona. Juče je telefon naziva Disney Magic 1 predstavljen u Kini. Ovaj telefon pokreće Android Jelly Bean 4.2.1 operativni sistem, kućište je pretežno roze boje, u kome se nalazi HD ekran dijagonale 4,5 inča i rezolucije 1280 x 720 tačaka. Od ostalog hardvera, tu je MediaTek MT6589 quad-core procesor koji radi na taktu od 1.2 GHz, 1GB radne memorije, 16GB skladište memorije. Što se kamera tiče, prednja ima rezoluciju od 2MP, dok zadnja pravi fotografije rezolucije 8MP. Trenutno se telefon može naći samo u Kini po ceni od 2000 RMB, što je oko 245 evra. Za sada nema planova da ovaj telefon bude predstavljen na zapadnim tržištima.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi