Fotografije i specifikacije Motorola X50 Ultra izašle u TENAA listingu

Poslednje što smo čuli o Motorola X50 Ultra telefonu je da će biti lansiran kasnije tokom maja, a sada je kineska regulatorna agencija TENAA podelila detalje

Fotografije i specifikacije Motorola X50 Ultra izašle u TENAA listingu

Iako Motorola X50 Ultra još nije zvanično spreman, s obzirom na to da kompanija i dalje nije odredila tačan datum lansiranja ovog telefona, njegovo lansiranje se definitivno bliži s obzirom na to da je kineska agencija TENAA objavila njegove pojedine specifikacije i fotografije. X50 Ultra je u stvari kineska verzija modela Motorola Edge 50 Ultra, koji takođe treba da stigne na tržište ovog meseca.

Međutim, oni će ipak imati nekih razlika, pri čemu će kineska verzija imati neke dodatne funkcije, a veštačka inteligencija je bila ključni deo dosadašnjeg reklamiranja.Objavljene fotografije prikazuju crni model i iako nije jasno vidljivo, deluje da ovaj telefon ima verziju od veganske kože.

Uređaj ima dimenzije 161,0 x72,4 x 8,5 mm i teži 197 g, što su otprilike dimenzije Edge 50 Ultra sa zaokruživanjem. Oba modela pokreće Snapdragon 8s Gen 3 i baterija od 4.500 mAh sa brzim punjenjem od 125 W. Takođe bi trebalo da postoji i bežično punjenje od 50 W, ali ta detalj nije bio uključen u ovu turu objave specifikacija.

Karakteristike modela su zakrivljeni OLED ekran dužine dijagonale 6,7 inča na prednjoj strani i  periskopsko sočivo sa 3x zumom na poleđini sa karakterističnim oblikom i senzorom od 64 MP. Motorola X50 Ultra trebalo bi da ima proširene opcije memorije u poređenju sa svojim blizancem Edge. Na osnovu TENAA listinga, korisnici će moći da biraju između 8, 12, 16 i čak 18 GB RAM-a i 128 GB do 1 TB skladišnog prostora, pišu kineski mediji.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi