Galaxy S23 poboljšanje kojim je stigao iPhone

Nova Samsung Galaxy S23 serija donosi poboljšanja u oblasti gde su do sada Samsung telefoni kaskali za konkurencijom, pre svega u oblasti kvalitetnog zvuka.

Zvučnik Galaxy S23 serije je još jedan adut koji bi mogao da ih učini prvim izborom kod kupaca. Ako se uzme u obzir kvalitet zvuka, iPhone modeli za jednim zvučnikom su proteklih godina bili ispred konkurencije, jer ih odlikuje pristojan bas i snažan stereo efekat. Osetno bolji od konkurencije sa sličnom konfiguracijom zvučnika. Zbog toga je Samsung nešto morao da preduzme. 

Čini se da su ove promene posledica primedbi korisnika koje je Samsung uvažio unapređenom verzijom zvučnika u modelima poslednje serije. Može se reći da je kvalitet zvuka Samsung Galaxy S23 Ultra gotovo identičan uređaju iPhone 14 Pro Max i to jeste značajan pomak u odnosu na prethodne serije. Ne samo da je novi zvučnik glasniji, već je zvuk jasniji sa zadovoljavajućim nivoom bas efekta, piše Giz China

Zvučnik S23 ima izražene bas tonove, pa pucnjevi i eksplozije tokom gledanja filmova ili igranja, sada zvuče impresivno obzirom na očekivanja od ovako malog I sićušnog zvučnika. 

Kakav je sistem ozvučenja modela Galaxy S23? 

Sistem ozvučenja na Galaxy S23 Ultra je uobičajeno rešenje u kojem se slušalice povezuju sa glavnim donjim zvučnikom, kako bi se formirao stereo par. Nema preusmeravanja sa jednog zvučnika na drugi, tako da svaki od njih reprodukuje zvuk sa svog kanala. Slušalice ne zvuče nimalo slabije u poređenju sa zvučnikom.  

Kada je reč o jačini zvuka Galaxy S23 dobija visoke ocene na testovima, što je napredak u odnosu na modele prethodnih serija i u rangu iPhone 14 Pro Max, odnosno Pixel 7 Pro telefonima. Pored većeg broja decibela, primetno je i značajno generacijsko poboljšanje u odnosu na S22 Ultra. Galaxy S23 emituje bogat zvuk, sa jasnim vokalima i lepim odzivom visokih tonova što ga dovodi u ravan sa iPhone konkurencijom, piše GSM Arena

Samsung je tokom protekle decenije postavio brojne standarde kada je reč o izradi mobilnih telefona, zbog kojih je postao jedan od lidera na tržištu. Po parametrima produktivnosti i multitaskinga Galaxy S23 zauzima sam vrh liste savremenih mobilnih uređaja, a sa poboljšanjima učinjenim na polju zvuka, dodatno će učvrstiti svoju poziciju u večitoj borbi sa iPhone konkurencijom. 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi