Gigabyte U4 UD – kompaktna, lagana četrnaestica

Gigabyte U4 UD ili lagana “četrnaestica” je pokušaj proboja u probirljivu kategoriju ultrakompaktnih prenosnih notebook računara – klasa u kojoj vladaju velikani poput MacBook Air ili Thinkpad X1 i slični modeli

 
Situacija sa COVID-om je proizvela neke nove radne navike. Veliki broj ljudi i dalje radi od kuće, a među njima je nemali broj onih koji usled raznih razloga nakon nekog vremena shvate da se ne mogu skoncetrisati na posau u tim nimalo lakim uslovima za rad… ajde trkni u prodavnicu, pristavi jednu kafu, pripazi decu, podgrej ručak itd.  Zato odlaze u kafić kao eksterni radni prostor ili rentaju kancelariju na dan.
Takvim radnim navikama je potreban odgovarajući poslovni alat – pogađate, radi se o laganom i produktivnom notebook računaru, a kao da su ga krojili po kalupu pomenutih zahteva je naš današnji test uređaj – Gigabyte U4 UD, lagani 14” notebook sa naglašenom poslovnom stranom namene.
Da su “četrnaestoinčni” notebookovi definitivno u trendu, pokazuje i njihovo učestalo testiranje. Skoro da nema brenda koji nam nije isporučio ili ponudio svoje viđenje poslovnog ili čak gejming notebook rešenja u ovoj klasi.
Po čemu se to Gigabyte model izdvaja i zašto bi baš ovaj model trebao da uđe u uži izbor za nabavku idealnog lako-prenosnog notebook računara? Prvo jer odgovara svim prethodno opisanim situacijama i ukoliko ste prepoznali sebe i svoje potrebe, eto jednog ozbiljnog kandidata.
Pogledajte sve utiske sa testiranja ovog laptopa u novom videu sa našeg YouTube kanala
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi