Glamurozna Samsung W25 serija bazirana na Z Fold Special Edition-u otkrivena na  fotografijama 

Samsung W25 modeli donose lepši dizajn i dodatnu opremu, na žalost samo za kinesko tržište, sa većim ekranima i 200 MP kamerom na Fold modelu

Glamurozna Samsung W25 serija bazirana na Z Fold Special Edition-u otkrivena na  fotografijama 

Svake godine Samsung lansira svoje specijalne preklopne modele pod W-serijom i to samo za na kinesko tržište. Uglavnom su identični sa Z-serijom, osim sa nekim dizajnerskim izmenama koje ih čine privlačnijim lokalnim kupcima, elegantnim pakovanjem zbog visoke cene, kao i obično većim RAM-om i memorijom za čuvanje podataka u odnosu „obične“ Z-modele. Sada je vreme za izlazak Samsung W25 serije.

Predstojeći Samsung W25 biće nešto posebno – zasnivaće se na Samsung Galaxy Z Fold Special Edition modelu koji je trenutno dostupan samo u Južnoj Koreji. To znači veći spoljni i unutrašnji ekran (6,5” i 8,0” naspram 6,3” i 7,6” kod standardnog Z Fold6 modela), ali bez podrške za S Pen, uz glavnu kameru od 200 MP (umesto 50 MP).

Što se tiče dizajna, Samsung W25 dolazi u crnoj boji sa zlatnim detaljima duž metalnih ivica i oko ispupčenja kamere, što je karakteristično za W-seriju. Stranice takođe imaju istu „zlatnu“ mustru, za razliku od uobičajenog glatkog metalnog finiša.

Samsung takođe pravi i preklopne telefone sa „školjkastim“ preklopom za W-seriju. Samsung Galaxy Z Flip6 će poslužiti kao osnova za Samsung W25 Flip, budući da ne postoji Special Edition za ovaj model.

Samsung Kina prodaje i standardne modele Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6. W24 (zasnovan na prošlogodišnjem Z Fold5) trenutno košta oko 1700 € za model sa 16 GB RAM-a i 1 TB memorije za podatke, dok je Z Fold6 oko 1800 € za verziju sa 12 GB/512 GB i 2100 € za opciju od 12 GB/1 TB. Naravno, ovo je godinu dana nakon što je W24 prvi put predstavljen, kada je koštao oko 2000 €.

Postoje i razlozi za izbor W modela u odnosu na Z modele, osim dodatnog RAM-a i lepšeg izgleda. Pogledajte samo to luksuzno pakovanje koje sadrži punjač i futrolu. W25 Flip takođe ima punjač i futrolu, što se ne može ni zamisliti u osnovnom pakovanju Z Flip6 modela, piše GSM Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi