Google Pixel 6a primećen na listi američke FCC pored telefona Pixel 7 serije

Google Pixel 6a je primećen na američkoj FCC veb lokaciji sa brojem modela GX7AS.

 
O Google Pixel 6a se priča već nekoliko nedelja. Google tek treba da potvrdi razvoj nove Pixel serije pametnih telefona, ali pre toga, Google Pixel 6a, zajedno sa telefonima Google Pixel 7 i Pixel 7 Pro, navodno su primećeni na veb stranici američke Federalne komisije za komunikacije (FCC), što je prilično potvrdilo njihovo skoro lansiranje. Prethodna curenja sugerisala su bateriju od 5.000 mAh i selfi kameru od 8 megapiksela na Google Pixel 6a. Očekuje se da će gigant za pretragu predstaviti telefone serije Google Pixel 7 kasnije ove godine, dok se očekuje da će Pixel 6a debitovati tokom događaja Google I/O 2022 u maju.Na listi FCC-a, koju je prvi primetio MySmartPrice, vidi se više Google telefona sa brojevima modela GX7AS, GB17L, GB62Z i G1AZG. Pametni telefoni bi mogli biti deo Google-ove serije Pixel 7 ili Pixel 6a. Na osnovu raznih drugih listinga veb lokacija za sertifikaciju koji su se pojavili ranije, broj modela GX7AS je povezan sa Google Pixel 6a. Navodno je primećen na REL-u (Lista radio opreme) gde se takođe potvrđuje nadimak. Nagađa se da su brojevi modela GX7AS i GB17L povezani sa istim telefonom. Prema FCC listi, svi Google telefoni će nuditi opcije povezivanja uključujući 5G, LTE, NFC, Wi-Fi 6E, dvopojasni Wi-Fi i Bluetooth.
 
Povezana vest: Evo šta sve do sada znamo o telefonu koji stiže ovog proleća – Pixel 6a
Očekuje se da će Google Pixel 6a biti predstavljen u maju kao naslednik prošlogodišnjeg Pixel 5a 5G. Telefon se ranije pojavio na Geekbench listi, gde se sugeriše da će ga pokretati Googleov sopstveni Tensor GS101 SoC. Pominje se da dolazi sa Androidom 12 i ima senzor sekundarne kamere od 12 megapiksela. Kaže se da će se pametni telefon Google Pixel 6a lansirati u crnoj, zelenoj i beloj boji. Takođe, ima izrez za rupice za selfi kameru na ekranu od 6,2 inča. Predviđeno je da pakuje 128 GB skladišnog prostora. Telefon bi mogao imati selfi kameru od 8 megapiksela i bateriju od 5.000 mAh.Prema ranijim curenjima, Google Pixel 7 i Pixel 7 Pro bi mogli da koriste drugu generaciju Google Tensor SoC-a zajedno sa novim Samsung Exynos modemom. Google Pixel 7 će imati ekran od 6,3 inča. Ekran Pixel 7 Pro bi mogao biti 6,71 inča. Google Pixel 7 Pro bi takođe mogao da dobije niskotemperaturni ekran od polikristalnog oksida (LTPO) sa brzinom osvežavanja od 120 Hz.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi