Google predstavio inovativni pametni sat za decu

Google je najavio svoj novi nosivi uređaj namenjen deci (i roditeljima). Koliko će se svideti i jednima i frugima, ostaje da se vidi.

Google predstavio inovativni pametni sat za decu

Google je najavio svoj novi nosivi uređaj namenjen deci (i roditeljima). “Predstavljamo najnoviju inovaciju u nosivoj tehnologiji namenjenoj deci: Fitbit Ace LTE. Ovaj napredni pametni sat, produžetak renomirane Ace linije, donosi novu eru roditeljskog mira i sigurnosti dece. Sa ugrađenom LTE povezanošću, Fitbit Ace LTE revolucionira način na koji roditelji mogu pratiti kretanje svoje dece u realnom vremenu, čak i bez potrebe za pametnim telefonom.

Ovaj uređaj predstavlja značajnu evoluciju u odnosu na svoje prethodnike, poput Fitbit Ace 3 i Fitbit Ace 2, nudeći besprekornu povezanost i poboljšane mogućnosti praćenja, osiguravajući da porodice mogu ostati povezane i informisane kao nikada do sada”, kažu u kompaniji.

Google je najavio novi nosivi uređaj namenjen deci (i roditeljima)

Sa cenom od 229,95 dolara, Fitbit Ace LTE nudi sveobuhvatno rešenje za roditelje koji žele pratiti aktivnosti svoje dece. Da bi pristupili ugrađenoj LTE povezivosti, koja omogućava pozivanje, slanje poruka i deljenje lokacije, korisnici moraju da se pretplate na Fitbit Ace Pass plan podataka. Ovaj plan je dostupan za 9,99 dolara mesečno ili 119,99 dolara godišnje, osiguravajući neprekidan pristup ključnim funkcijama i poboljšavajući ukupnu sigurnost i povezanost uređaja.

Lansiranje Fitbit Ace LTE zakazano je za 5. jun i biće dostupno u Google Store i Amazon prodavnicama. Međutim, postoji jedna kvaka: ovaj napredni pametni sat će u početku biti dostupan samo u SAD-u. Što se tiče globalne ekspanzije, uključujući potencijalnu dostupnost kod nas, ostaje da se vidi da li je u planu.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Fitbit Ace LTE, dostupan u dve varijante veličine ekrana, 4,8 i 7,8 inča, ima robusne specifikacije koje zadovoljavaju raznovrsne korisničke potrebe. Sa zaštitom od ogrebotina Corning Gorilla Glass 3 i otpornošću na vodu do 50 metara, ovaj sat osigurava trajnost i funkcionalnost u različitim okruženjima. Napravljen sa kućištem od nerđajućeg čelika i trakom od poliesterskog tkanja, ovaj uređaj spaja stil i izdržljivost. Povezivost uključuje LTE, Wi-Fi, NFC i Bluetooth 5.0 opcije, nudeći raznovrsne opcije povezivanja.

Sa baterijom od 328mAh, Fitbit Ace LTE garantuje više od 16 sati korišćenja, uz dodatnu pogodnost podrške za brzo punjenje. Sat je opremljen nizom senzora uključujući akcelerometar, optički senzor otkucaja srca, visinomer, senzor ambijentalnog svetla, žiroskop, magnetometar, a ugrađeni mikrofon i zvučnik omogućavaju sveobuhvatno praćenje zdravlja i aktivnosti, osiguravajući holističko korisničko iskustvo, prenosi Mashable.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi