Google slučajno prikazao svoj 'Nest Hub Max' pametni displej

Google sajt opisuje Nest Hub Max kao pametni displej, koji u svojim zvučnicima ima integrisan Nest Cam

Još od kako je Google kupio Nest 2014. godine, obe kompanije su u najvećem delu nastavile da rade kao zasebna odeljenja, objavljujući različite linije svojih proizvoda. Međutim, ovo bi se izgleda moglo izmeniti, jer je na Google sajtu slučajno procureo dolazeći proizvod pod nazivom Nest Hub Max.Ukoliko se pogleda naziv, Nest Hub Max zvuči kao da je u nekoj vezi sa Google Home Hub-om. Google sajt opisuje Nest Hub Max kao pametni displej, koji u svojim zvučnicima ima integrisan Nest Cam.
Pogledajte još: Koje igre će biti podržane na Google Stadia platformi?
Ovo znači da će, pored mogućnosti kreiranja video poziva, uređaj moći da se koristi i kao sigurnosna kamera. Google ističe da će moći da detektuje pokrete i zvuk, kao i da o tome obaveštava korisnika. Listing dolazećeg proizvoda takođe ističe da će pametni displej imati 10-inčni HD ekran i stereo zvučnike.
google2_30.jpgNije pomenuto kada će Nest Hub Max biti predstavljen niti koliko će koštati.Izvor: Ubergizmo
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi