Grundig GR980 komunikator

Grundig Mobile jeste relativno mlada kompanija nastala u januaru, kao plod dogovora između španskog Vitelcom Mobile Technology i holandskog Grundig Multimedia. Grundig je izbacio svoj komunikator baziran na HTC Universal platformi po imenu Grundig GR980. Uređaj pokreće Windows Mobile 5.0, podržava 3G UMTS mreže, baš

Grundig Mobile jeste relativno mlada kompanija nastala u januaru, kao plod dogovora između španskog Vitelcom Mobile Technology i holandskog Grundig Multimedia. Grundig je izbacio svoj komunikator baziran na HTC Universal platformi po imenu Grundig GR980. Uređaj pokreće Windows Mobile 5.0, podržava 3G UMTS mreže, baš kao i GSM/GPRS i Wi-Fi bežično okruženje. Naprava poseduje 3.6” TFT ekran rezolucije 640×480 sa 65k boja, Intel Bulverde procesor na 520 MHz, 64MB rama i 128MB fleš memorije, kameru od 1.3 megapiksela, QWERTY tastaturu, dimenzija je 131.6x79x21.6 mm a težak je 285 grama. Očekuje se da uređaj uđe u prodaju tokom prvog kvartala 2006.

Izvor: Mobile-review

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi