Honor 200 Lite je novi telefon kineske kompanije koji će biti dostupan u Evropi

Sutra nas očekuje lansiranje novog Honor 200 Lite telefona, koji će sigurno biti dostupan i na evropskom tržištu, a francuski ogranak kompanije otkriva detalje

Honor 200 Lite je novi telefon kineske kompanije koji će biti dostupan u Evropi

Promotivna kampanja kineske kompanija Honor za njen predstojeći telefon počela je na zvaničim nalozima na društvenim mrežama, koji automatski i otkrivaju da će on biti dostupan na evropskom tržištu, uzevši u obzir da reklamiranje vodi francuski ogranak kineskog brenda. U pitanju je Honor 200 Lite čije lansiranje očekujemo sutra, a ujedno predstavlja i novi ulazak u seriju brojeva, a poslednji put smo Lite verziju videli u Honor 90 seriji, ali kompanija ne otkriva previše o tome.

U detalje koje je Honor otkrio spada i dizajn koji se vidi iz mnogo zvanično objavljenih slika modela, a vidimo da će on biti dostupan u tri boje: svetlo plava, plavo-zelena i crna. Ipak, na sajtu i dalje nema specifikacija, ali nešto o njima može se zaključiti na osnovu slika.

Na poleđini, Honor 200 Lite ima trostruki sistem kamera sa glavnim modulom od 108 MP, dok je na primer, Honor 90 Lite imao glavnu kameru od 100 MP, ultraširoku od 5 MP i makro od 2 MP. Prednji deo telefona sadrži ovalni otvor za kameru što ukazuje na dvostruku kameru, pri čemu je drugi modul senzor dubine za 3D skeniranje lica.

To je do nedavno bilo rezervisano za Honor 90 Pro model, čak ne ni standardni Honor 90, a kamoli 90 Lite. S tim u skladu, predstojeći uređaj dobija primetna unapređenja.

Cena uređaja i dalje je nepoznata, a trenutno nema informacija ni o široj dostupnosti ovog modela, ali to bi trebalo da saznamo već sutra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi