Honor lansira Magic V3, najtanji preklopni telefon na svetu, sa provokacijom na račun Samsung Z Fold modela

Honor Magic V3 ugravirao na svoje tanke šarke specijalno izvinjenje namenjeno korisnicima najnovijeg Samsung Galaxy Z Fold 6 telefona

Honor lansira Magic V3, najtanji preklopni telefon na svetu, sa provokacijom na račun Samsung Z Fold modela

Honor se priprema da za nekoliko dana predstavi Magic V3 najtanji preklopni telefon na svetu, pa je kompanija odlučila da na veoma tanki zglob svog novog uređaja ugravira maleno izvinjenje korisnicima Samsung Z Fold-a.

Honor ovoga puta ne ostavlja mesta suptilnosti, što može dovesti do zabavne razmene komentara kada i ako korisnici Samsunga primete ovaj potez. Prema zvaničnom saopštenju iz Honora, kompanija je u saradnji sa britanskim mikro-umetnikom Grahamom Shortom ugravirala neverovatno malo izvinjenje, sačinjeno od 166 reči, na stranu Magic V3 modela.

Za referencu, Magic V3 je debeo samo 9,2 mm kada je preklopljen, što je značajno tanje (za trećinu) u poređenju sa Galaxy Z Fold 6 koji ima profil od 12,1 mm. U suštini, Magic V3 je debljine običnog telefona, što je idealan pravac u kojem tržište preklopnih telefona treba da se kreće.

Ovo izvinjenje je očigledno način na koji Honor izaziva Samsung i podstiče korisnike Galaxy Z Fold-a da isprobaju Magic V3. Takođe, ovo je i način da se kompanija pohvali koliko je njihov zglob tanak i da može da primi celo formalno izvinjenje na prostoru manjem od jednog inča.

Izvinjenje glasi:

“Dragi korisnici Samsung Galaxy Z Fold-a, izvinjavamo se. Znamo da ste bili uzbuđeni kada ste kupili telefon koji se preklapa i staje u džep i to na nezgodan način. Obećano vam je da ćete dobiti budućnost, tehničko čudo, svet neograničenog multitaskinga i performansi.

A sada, verovatno gledate novi HONOR Magic V3 i osećate se malo… iznevereno. Veličina je bitna i osećamo vašu bol. Kao da ste bili favoriti za zlatnu medalju, a onda ste završili poslednji u trci, saznanje da postoji tanji, lakši i izdržljiviji preklopni telefon dovoljno je da natera svakog da preispita svoj izbor.

Razumemo. Bili ste vođeni svojom ljubavlju prema tehnologiji, pionir koji je hrabro zakoračio u neistraženu teritoriju preklopnih ekrana sa diskutabilnom izdržljivošću. Zaslužujete bolje. U stvari, zaslužujete zlatnu medalju.

Ozbiljno, mi u HONOR-u smo posvećeni pomeranju granica tehnologije i pružanju najboljeg mogućeg iskustva preklopnih telefona. Samo kažemo… u redu je osećati se razočarano. I mi bismo se tako osećali.”

Ovo ručno ugravirano izvinjenje neće se pojaviti na stvarnim uređajima kompanije kada se lansiraju globalno, iako bi to bio zabavan način da Honor zadrži ovu duhovitu strategiju, piše 9to5Google.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi