Honor Magic 7 će koristiti „AI Eagle Eye“ kameru, AI integracija u svrhu superiornih fotografija

Honor Magic 7 serija stiže sa AI „Eagle Eye“ kamerom, poboljšanom stabilizacijom i fokusom, uz moćni Snapdragon 8 Elite čipset za superiorne performanse i efikasnost

Honor Magic 7 će koristiti „AI Eagle Eye“ kameru, AI integracija u svrhu superiornih fotografija

Honor se priprema da predstavi novu flegšip seriju Magic 7, 30. oktobra. Kompanija je već otkrila dve upečatljive boje: “Moon Shadow Gray“ i „Morning Glow Gold“. Sada najavljuje AI unapređenja, uključujući poboljšani „AI Eagle Eye“ sistem za obradu fotografija. Ovaj uređaj obećava bolje procesiranje portreta i oštrije snimke pokretnih subjekata.

Serija Honor Magic 7 dolazi sa kamerom koja koristi AI tehnologiju. Na Pro modelu se očekuje periskopski objektiv (verovatno 50MP OV50H), koji pruža poboljšane mogućnosti optičkog zuma. Integracija veštačke inteligencije navodno poboljšava fokus i stabilizaciju slike, osiguravajući oštre i visokokvalitetne fotografije.

Honor integriše veštačku inteligenciju u kameru Magic 7 serije

Takođe, uključuje funkcije za unapređivanje portreta, što prema tvrdnjama kompanije omogućava snimanje oštrih i živopisnih slika kako pokretnih tako i statičnih objekata, iz blizine ili daljine. Ovo je deo šireg paketa AI funkcija u Magic 7 seriji, od pametne pretrage do prevoda u realnom vremenu.

Kompanija je ranije potvrdila da će Magic 7 serija integrisati ranije najavljenu tehnologiju AI Defocus Eye Protection. Predstavljena u junu, ova funkcija koristi ekran da simulira defokusirane naočare, stvarajući kontrolisano periferno zamućenje kako bi poboljšala fokus na centralnom delu fotografije.

Špekulacije o specifikacijama i funkcijama

Prema glasinama, Magic 7 i Magic 7 Pro imaće baterije kapaciteta 5650 mAh i 5850 mAh, uz podršku za brzo punjenje od 100 W. Dodatne glasine ukazuju na ultrazvučne senzore za otisak prsta, „YOYO asistenta“ za automatske operacije i Game Space za unapređeno gejming iskustvo sa funkcijama za upravljanje igrama u realnom vremenu.

Magic 7 serija će pokretati Snapdragon 8 Elite čipset, poznat po svojoj efikasnosti i poboljšanim performansama u odnosu na prethodnika. Čipset je napravljen uz pomoć 3 nm tehnologije, koja pruža i do 45% ubrzanja u CPU performansama  i 44% bolju energetsku efikasnost u poređenju sa prethodnom generacijom. Ovo osigurava glatkiji multitasking, bolje gejming iskustvo i ukupno bolju interakciju korisnika sa AI funkcijama, prenosi Gizmochina.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi