Honor otvara IFA sajam u Berlinu, možda čak sa dva savitljiva telefona

Novi IFA sajam u Berlinu zakazan je za prvu nedelju septembra, a kompanija Honor potvrdila je uvodnu reč za 1. septembar kada se očekuju dva nova savitljiva telefona

Honor otvara IFA sajam u Berlinu, možda čak sa dva savitljiva telefona

Uvodno predavanje kompanije Honor nosi naziv “Unfold Tomorrow”, što više nego jasno govori o čemu je ovogodišnji fokus za IFA sajam. Očekuje se da Honor predstavi Magic V2 za globalno tržište, ali sudeći po posteru, možda i još jedan model sa savitljivim ekranom.

Prema nepotvrđenim pričama, Honor aktivno radi na manjem (Flip) modelu sa savitljivim ekranom, samo se postavlja pitanje da li će novi model biti predstavljen za manje od mesec dana ili kasnije.

Ove godine videli smo nekoliko znatno unapređenih kompaktnih modela sa savitljivim ekranima (Razr 40 Ultra i Galaxy Flip5), tako da Honor svakako ispred sebe ima ozbiljne konkurente.

Za sada zvanično saopštenje je tu više da nam zagolica maštu, nego da nam da neke konkretnije informacije, za koje ćemo morati da sačekamo prvi dan škole. Kao i uvek, ne sumnjamo da će biti obezbeđen direktan prenos na zvaničnom YouTube kanalu, a mi ćemo vas blagovremeno obavestiti i o tome.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi