Huawei FreeClip slušalice menjaju pravila bežičnog slušanja

Doživite potpuno drugačije iskustvo slušanja uz najnoviji TWS audio proizvod kompanije Huawei - FreeClip slušalice.

Huawei FreeClip slušalice menjaju pravila bežičnog slušanja

Doživite potpuno drugačije iskustvo slušanja uz najnoviji TWS audio proizvod kompanije Huawei. U pitanju su moderne slušalice Huawei FreeClip, koje kombinuju potpuno novi C-bridge dizajn, prvi Open-ear audio sa Smart Wear Detection tehnologijom i dugim vekom trajanja baterije za izvrsnu audio reprodukciju u svakoj prilici.

Lansirane kao deo Huawei ponude nosivih uređaja, nove Huawei FreeClip slušalice predstavljaju vrhunac tehnologije Open-ear slušanja, uz besprekoran modni dizajn. Njihove fantastične karakteristike čine Huawei FreeClip idealnim bežičnim audio saputnikom za korisnike koji žele alternativu in-ear slušalicama. One su tu da podrže različite planove, poput sporta, mode, svakodnevne razonode i zahtevnih kancelarijskih zadataka.

Inovativni dizajn FreeClip slušalica koji donosi posebno iskustvo korišćenja

Huawei FreeClip slušalice su razvijene od strane Huawei inženjera kao odgovor na evoluirajuće tehnološke potrebe savremenog društva. Open-ear TWS slušalice rešile su brojne izazove sa kojima se susreću današnji korisnici, posebno kada je reč o sportskim aktivnostima na otvorenom ili čestim multitasking poslovnim angažmanima.

Kako bi bilo postignuto optimalno ergonomsko prilagođavanje koje i dalje vizuelno odaje impresivnan utisak, C-bridge dizajn je kreiran uz korišćenje kompleksnih tehnika izrade koje su Huawei inženjeri razvijali pune 3 godine. Prototipska infrastruktura slušalica napravljena je od legure nikla i titanijuma sa memorijskim oblikom, što garantuje optimalnu udobnost za različite veličine i oblike ušiju. C-bridge dizajn takođe nudi vrhunsku izdržljivost sa više od 25.000 odrađenih testova otpornosti.

Izdržljivost i kompatibilnost u svakoj prilici

Pored toga, Huawei FreeClip donose dug vek trajanja baterije, od čak 8 sati reprodukcije zvuka u jednom ciklusu ili do 36 sati reprodukcije uz potpuno napunjeno kućište. Sa druge strane, zahvaljujući svom inovativnom otvorenom dizajnu koji ne blokira ušni kanal, FreeClip osiguravaju ne samo udobnost, već i održavaju situacionu svest korisnika o ambijentalnim zvucima, poput zvukova saobraćaja ili vetra, što ih čini pogodnijim za sport i vežbanje na otvorenom.

Zahvaljujući industrijski inteligentnoj Smart Wear Detection tehnologiji, Huawei FreeClip su prve Open-ear dizajnirane slušalice koje ne prave razliku između levog i desnog uha, nudeći bezbedno i intuitivno iskustvo korišćenja. Pored toga, Huawei je za FreeClip dizajnirao dvostruke zvučne otvore na zadnjoj strani akustične kugle kako bi eliminisao prodiranje sekundarnih tonova i smanjio curenje zvuka.

Huawei FreeClip su u Srbiji dostupne u prodaji kod operatora A1 i Yettel, a za više informacija o samom gedžetu posetite zvanični Huawei sajt.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi