Huawei Mate 50 Pro je novi kralj fotografije

Huawei Mate serija je lansirana pre 10 godina, sa duhom inovativnosti i vrhunskim tehnološkim funkcijama, a ove godine stiže nam i novi Huawei Mate 50 Pro.

Kompanija Huawei teži kreiranju najinovativnijih gedžeta godinama unazad, a fokus je uvek na potrebama korisnika i izazovnim situacijama tokom kojih dolazi do izražaja funkcionalnost, dok je visoko izražena estetika ovih pametnih uređaja .
Sofisticirana kamera
Zadnja kamera telefona Huawei Mate 50 Pro je revolucionarna sa više aspekata. Uz visoku rezoluciju, ono što je izdvaja od kamera drugih pametnih telefona jesu unapređenja po pitanju optičke tehnologije, mehaničke strukture kao i tehnologije snimanja i obrade slike. Poseduje prvi fizički podesiv otvor blende, čime se mogućnosti fotografisanja dižu na potpuno novi nivo. Svi ljubitelji fotografije će uz Huawei Mate 50 Pro doživeti veličanstveno iskustvo beleženja živopisnih pejzaža kao i kreiranje portreta sa savršenim tonovima i teksturama.
Mate 50 Pro kamera
Profesionalni režim omogućava samostalno podešavanje različitih parametara, a kvalitet fotografija i snimaka će biti na visokom nivou. Ostali režimi dopunjuju kvalitet vizuelnih sadržaja po pitanju dobre osvetljenosti u mračnijem ambijentu, detalja, kao i adekvatnog odnosa svetla i senke. Ono što pomoćne kamere donose jesu jasnoća na milimetarskom nivou, zumiranje koje približava i najdalje predele oku posmatrača kao i precizno prenošenje scena u pokretu.
Jedinstveni dizajn
Ovaj novi vodeći model kompanije Huawei takođe predstavlja veliki korak unapred i po pitanju estetike, zahvaljujući simetričnom dizajnu prstena sa zadnje strane. Prepoznatljivi izgled Huawei Mate serije je unapređen novim materijalima koji su korišćeni, kao i zanimljivim bojama i završnom obradom. Stepenasti Clous de Paris dizajn koji podrazumeva utiskivanje je korišćen po prvi put, čime je Huawei prikazao svoj inovativni pristup kreiranju sofisticiranih gedžeta.
Mate 50 serija
Huawei Mate 50 Pro svojom estetikom postavlja nove standarde lepote i luksuza. Upečatljiva estetika ovog telefona, kao i otpornost na padove koja je poboljšana čak 10 puta zbog izdržljivog stakla ekrana, kompanija Huawei ponovo osigurava svoje mesto lidera u inovacijama. 
Moćne performanse
Najsavremenija tehnologija koju Huawei Mate 50 Pro ima, značajno poboljšava performanse. Bilo da je u pitanju ušteda energije putem pametnih sistema ili način čuvanja podataka uz veliki kapacitet memorije, ovaj telefon pomera granice tehnoloških dostignuća a komunikacija i svakodnevna interakcija sa okruženjem je bez napora dostupna uz samo jedan dodir.
PR tekst

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi