Huawei Mate Xs 2: Neprolazni kvalitet mobilnog uređaja

Dinamika kojoj smo izloženi u današnje vreme nam nameće da budemo proaktivni u svakom trenutku. Upravo zato je Huawei Mate Xs 2 tu da nas podstakne u tome.

Gedžeti su tu da podstaknu pravovremene reakcije i pomognu u svakoj aktivnosti tokom dana. Jedan od zahteva korisnika je multifunkcionalnost, a kompanija Huawei ih osluškuje i donosi svoje optimalno rešenje. Huawei Mate Xs 2 je moćni telefon elegantnih linija, a ono što ga izdvaja od drugih jeste mogućnost preklapanja. Kvalitet izrade i izvrsne performanse su obeležja ovog premium uređaja.

Ekran velikih mogućnosti

Kreiran da bude telefon i tablet u isto vreme, Huawei Mate Xs 2 ima savršeno ravan ekran uz unapređeni sistem sklapanja Falcon Wing. Sistem šarki sa duplom rotacijom su ojačane MIM čelikom, tako da je Huawei Mate Xs 2 telefon koji je izuzetno izdržljiv. Dodatno, inovativna struktura kompozitnog ekrana apsorbuje silu udara. Sklopljen, ekran ima 6,5 inča i savršeno staje u svaku torbu ili džep.

Kada se rasklopi, ekran od 7,8 inča rezolucije 2480 x 2200 pruža detaljan i autentičan vizuelni prikaz različitih sadržaja. Napravljen od izuzetno izdržljivih titanijumskih materijala, Huawei Mate Xs 2 je u isto vreme i veoma lagan, 255g, baš zbog materijala male težine.

Širok raspon mogućnosti ovog telefona se posebno ističe kada se nalazite u pokretu. Komunikacija je olakšana uz veliki ekran i MeeTime video pozive, kao i Super Hands-free opciju za javljanje samo glasom. Baterija je standardno izdržljiva i kvalitetna komponenta Huawei uređaja, a kod Huawei Mate Xs 2 je kapaciteta 4600 mAh. Uz SuperCharge tehnologiju punjenje je veoma brzo.

Detalji na dohvat ruke

Sistem kamera True-Chroma je pojačan Huawei XD optikom, čime su fotografije kristalno jasne i imaju više svetlosti i detalja. Mehanizam koji doprinosi da boje budu realistične jeste XD Fusion Pro True-Chroma. Huawei Mate Xs 2 ima glavnu kameru od 50 MP, kameru ultra širokog ugla od 13 MP i telefoto kameru od 8 MP. Sve udaljene predele jednostavno beleži uz 3x optički zum i 30x digitalni zum.

Selfi kamera od 10,7 MP, ultra širokog ugla, ima podršku u vidu praktičnog Mirror Shooting režima. Ova praktična opcija omogućava uspešno pravljenje portreta zbog pregleda fotografija na sekundarnom ekranu.

True-Chroma sklopivi ekran poseduje nano optički nivo koji služi tome da se smanji refleksija prilikom izloženosti različitom ambijentalnom osvetljenju. Time su vam svi sadržaji na ekranu vidljivi bez obzira na uslove i prostor u kom se nalazite. Ono što je posebno bitno je to da se ikone svih aplikacija i animirane teme sinhronizovano šire kako se ekran otvara.

Olakšano funkcionisanje uz Huawei Mobile Services

HMS je ekosistem koji čini da lako i na pametan način ubrzate izvršenje dnevnih zadataka. Konstantno se razvija kako bi korisnicima na više uređaja ponudio superiorne mogućnosti mapiranja i navigacije, pretrage i kupovine. U sklopu HMS-a postoji jedinstvena prodavnica aplikacija AppGallery gde možete pronaći mnoge globalne i lokalne aplikacije.

Tu je i Gspace, koja nudi pristup svim Google aplikacijama, ali i Facebook, YouTube, Gmail, Zoom i mnoge druge alatke koje olakšavaju funkcionisanje. Sve rade na uobičajen način, pa ih možete svakodnevno koristiti. Mogu ostati u okviru Gspace prostora, i na taj način je privatnost na visokom nivou. Takođe, ako vam je jednostavnije da stoje na početnom velikom ekranu telefona Huawei Mate Xs 2, i to je moguće pa su sve aplikacije mnogo dostupnije.

Sveobuhvatne funkcije i sofisticiran osećaj koji Huawei Mate Xs 2 pruža je sve ono što će korisnika podstaći da bude produktivniji i uspešniji u svakoj prilici u kojoj se nađe.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi