Huawei Mate XT u crnoj verziji se već pojavio u prodaji i to pre zvaničnog lansiranja

Huawei Mate XT crna varijanta otkrivena pre lansiranja, dostupna u verzijama 16GB+512GB i 16GB+1TB, sa preklopivim ekranom od 10 inča i trostrukom kamerom.

Huawei Mate XT u crnoj verziji se već pojavio u prodaji i to pre zvaničnog lansiranja

Huawei će 10. septembra na promotivnom događaju u Kini predstaviti Huawei Mate XT, prvi  telefon na svetu sa tri preklopna ekrana. Huawei online prodavnica Vmall već je pustila u pretprodaju ovaj uređaj, a prvobitno je prikazana crvena varijanta uređaja. Ažurirana ponuda sada uključuje i crnu verziju uređaja.

Crna varijanta Huawei Mate XT-a

Poput crvene verzije, model u Dark Black boji ima zlatni okvir i pozlaćene detalje na ostrvu sa sistemom kamera kao i zlatne šarke. Iako kompanija nije objavila tehničke specifikacije, poznato je da će uređaj biti dostupan u konfiguraciji RAM/memorija za čuvanje podataka sa 16 GB + 512 GB i 16 GB + 1 TB.

Prema izveštajima, Huawei Mate XT će biti zvanično predstavljen 10. septembra, a prodaja će početi 20. septembra u Kini i to u ograničenim količinama.

Specifikacije Huawei Mate XT-a (pretpostavke)

Očekuje se da će Huawei Mate XT imati preklopivi ekran dijagonale do 10 inča. Ekran će imati punch-hole otvor sa 8 MP prednjom kamerom, dok će zadnji sistem kamera obuhvatiti 50 MP glavnu kameru, 13 MP ultraširoku kameru i telefoto kameru sa periskopom. Uređaj će pokretati Kirin 9 serija procesora.

Cena uređaja bi mogla biti oko 2.100 USD, a s obzirom na to da je ovo prva generacija ovakvog uređaja, moguće je da će  dostupnost telefona ostati ograničena na kinesko tržište, piše Gizmochina.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi