Huawei nova 13 i nova 13 Pro – dizajn, boje i opcije interne memorije zvanično otkriveni

Huawei je zvanično otkrio dizajn, boje i opcije kapaciteta memorije za čuvanje podataka u slučaju predstojećih nova 13 i nova 13 Pro telefona

Huawei nova 13 i nova 13 Pro – dizajn, boje i opcije interne memorije zvanično otkriveni

Provereno pouzdan insajder pod pseudonimom UncleKanshan je tačno predvideo da će Huawei predstaviti nova 13 seriju  telefona 22. oktobra. Zapravo, kompanija je već započela proces pretprodaje za dva nova modela, iako još uvek nisu objavljene kompletne specifikacije uređaja.

Huawei nova 13 i nova 13 Pro su postavljeni na Vmall platformi. Možete uplatiti depozit od 100 CNY i dobiti 150 CNY nazad kada telefoni budu zvanično najavljeni. Takođe, učestvujete u lutriji i šansi da osvojite jednu od 3.000 Starry torbica.

Iako Huawei nije otkrio tehničke specifikacije, prikazali su dizajn novih telefona i ponudili sve opcije boja i interne memorije.

Huawei nova 13 dizajn, veoma podseća na prethodni model. Vidimo tri sočiva (mada je jedno verovatno sistem za automatsko fokusiranje pomoću lasera), a ispod stoji oznaka od 50 MP. Telefon će biti dostupan u ljubičastoj, zelenoj, beloj i crnoj boji, sa opcijama od 256 GB i 512 GB memorije za čuvanje podataka. Cene će verovatno biti objavljene 22. oktobra zajedno sa ostatkom specifikacija.

Huawei nova 13 Pro ima više sočiva nego prethodni model – četiri, ali jedno je verovatno sistem za lasersko fokusiranje, tako da su zapravo prisutne tri kamere (umesto dve na nova 12 Pro). Nažalost, nema oznake koja bi otkrila rezoluciju kamere.

S prednje strane nalazi se rupica u obliku pilule koja sadrži dva sočiva. Nova 12 Pro je imala ultraširoko sočivo od 60 MP (100°) i telefoto sočivo od 8 MP (52 mm). Pretpostavlja se da će nova 13 Pro imati sličnu postavku. Huawei nova 13 Pro će biti dostupna u istim bojama (ljubičasta, zelena, bela, crna) i imaće dodatnu opciju interne memorije kapaciteta 1 TB.

Videćemo za nedelju dana sve detalje o Huawei nova 13 seriji. Naravno, Huawei bi mogao u međuvremenu objaviti neke dodatne detalje u vidu „tizera“ o novoj seriji telefona, prenosi GSM Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi