Huawei predstavio nove proizvode na ekskluzivnom događaju u Barseloni

Danas je na globalnom lansiranju proizvoda Huawei predstavio nekoliko iščekivanih uređaja sa Fashion Edge pristupom, uključujući Huawei Watch GT 5 seriju, Huawei Watch D2 i Huawei Watch Ultimate Green

Huawei predstavio nove proizvode na ekskluzivnom događaju u Barseloni

Danas je na globalnom lansiranju proizvoda Huawei Consumer Business Group (CBG) predstavio nekoliko iščekivanih uređaja sa Fashion Edge pristupom, uključujući Huawei Watch GT 5 seriju, Huawei Watch D2 i Huawei Watch Ultimate Green. Na događaju su takođe predstavljeni popularni Huawei MatePad Pro 12,2-inch i Huawei MatePad 12 X tableti, koji zajedno donose novu generaciju iskustava sa nosivim uređajima i unapređene tehnologije za povećanu produktivnost i neometanu povezanost sa najnovijim tabletima.

Huawei Watch GT 5 serija: Fashion Edge predvodnik

Huawei Watch GT 5 serija je jedan od prvih pametnih satova kompanije Huawei koji uvodi Huawei TruSense sistem, integrisanu funkciju praćenja zdravlja i kondicije, koja dolazi sa unapređenim senzorom i poboljšanim algoritmima – što rezultira bržim, tačnijim i sveobuhvatnijim rezultatima.

Sa karakterističnim oštrim dizajnom, u Pro ili Standard verzijama, Huawei Watch GT 5 serija je dizajnirana da predvodi modne trendove u svetu pametnih satova. Pro verzija je napravljena od titanijumske legure visokog kvaliteta i nanokristalne keramike, čime se postiže veća izdržljivost.

Novi pametni sat donosi i profesionalni nivo sportskih funkcija. Za golfere i ronioce, Huawei Watch GT 5 Pro ima Golf Course mod sa više od 15.000 globalnih mapa golf terena, uključujući 2 dostupne mape u Srbiji. Tu je i mod za slobodno ronjenje, nudeći sveobuhvatnije praćenje sportskih aktivnosti. Huawei Watch GT 5 Pro takođe nudi profesionalne funkcije za Trail trčanje, uključujući funkciju navigacije, kao i mapu sa reljefom terena do 10 metara.

Sat nudi izuzetno trajanje baterije, do 14 dana korišćenja na Huawei Watch GT 5 46mm i GT 5 Pro 46mm, i do 7 dana na Huawei Watch GT 5 41mm i GT 5 Pro 42mm.

Huawei ambasadori nosivih uređaja: Pamela Reif i Sir Mo Farah

Huawei ambasadori pametnih uređaja atletičar Sir Mo Farah i fitness influenserka Pamela Reif pojavili su se na događaju, gde je Sir Mo Farah podelio svoje znanje o trčanju i naprednim sportskim tehnikama, dok se Pamela Reif fokusirala na dizajn sata i fitness kurseve preko aplikacije, prikazujući „Light Up Your Rings“ iskustvo.

Pamela Reif je izrazila svoje divljenje prema novom satu, izjavivši: „Huawei Watch GT 5 Pro je više od pametnog sata; to je modni detalj koji mi zaista pruža Fashion Edge iskustvo. Osim toga, Huawei je napravio zaista impresivna poboljšanja u praćenju aktivnosti.

Svi kupci Huawei Watch GT 5 serije imaće 3 meseca besplatnog perioda upotrebe Huawei Health+ aplikacije, gde će im biti dostupni napredni fitness treninzi Pamele Reif.

Sir Mo Farah je sa istim entuzijazmom dodao: „Kao trkaču, detalji su mi važni da bih stekao konkurentsku prednost. Poboljšani Sunflower GPS je apsolutni novitet, dok analiza forme prilikom trčanja može dati svakom sportisti uvid u to kako da popravi svoje lično vreme.

Huawei Watch D2: Prvi nemedicinski pametni sat na svetu sa opcijom merenja krvnog pritiska, sertifikovan od strane NMPA i MDR-a

Predstavljanje Huawei Watch D2 donelo je revolucionarnu inovaciju, kao prvi nemedicinski nosivi uređaj na svetu sa ambulantnim merenjem krvnog pritiska (ABPM) sertifikovan od strane NMPA i MDR. Ovo predstavlja značajan korak napred u tehnologiji nosivih uređaja, oličavajući posvećenost kompanije Huawei Health Forward filozofiji.

Sat omogućava 24-časovno precizno merenje krvnog pritiska i ima Huawei TruSense sistem za brže i tačnije rezultate.

Što se tiče tehnologije za krvni pritisak, Huawei ju je inovirao više od devet godina, uspostavljajući dugoročnu saradnju sa globalnim stručnjacima za hipertenziju, uključujući profesora Gregorija Stergioua, budućeg predsednika Međunarodnog društva za hipertenziju, i profesora Vanga Jiguanga, predsednika Kineske lige za hipertenziju, i mnoge druge.

Huawei Watch D2 ima lagan i tanak dizajn, sa ultra-uskom mehaničkom vazdušnom komorom i velikim ekranom od 1,82 inča. Ovaj sat je samo 1/5 širine i 1/25 zapremine tradicionalnih elektronskih merača krvnog pritiska za nadlakticu, što ga čini pogodnim za merenje krvnog pritiska bilo gde.

Takođe, jednim dodirom korisnici mogu izmeriti do 9 telesnih indikatora i generisati izveštaj o zdravlju.

Huawei Watch Ultimate Green Edition: Istražuj bez ograničenja

Unapređena verzija prošlogodišnjeg modela Huawei Watch Ultimate uvodi nove napredne funkcije za golf i poboljšani Expedition Mode, zajedno sa novom zelenom bojom koja kombinuje revolucionarne tehnologije i vrhunsku izradu, oličavajući Adventure Forward duh za avanturiste u srcu.

Nova Green Edition verzija donosi ekskluzivni dvobojni keramički nano-tech okvir, koji zahteva složeniji proizvodni proces da bi se postigla estetska usklađenost dve boje.

Nova napredna funkcija Golf Course Mode nudi precizne analize i uvide za entuzijaste, uključujući distancu na kojoj se igra, dužinu udarca, AI Caddie i još mnogo toga. Takođe, nova funkcija Expedition Route Import integriše se sa Huawei Health aplikacijom, omogućavajući korisnicima da uvoze rute.

Pored toga, Huawei nosivi uređaji su dizajnirani da uvek budu kompatibilni sa Android i iOS pametnim uređajima, kako bi najnovije inovacije u oblasti zdravstvene tehnologije i funkcije praćenja sporta bile dostupne još širem krugu korisnika.

Huawei MatePad Pro 12,2-inch: Stvaranje lepote

Najnoviji flagship tablet, Huawei MatePad Pro 12,2-inch, dizajniran je da pruži vrhunsko korisničko iskustvo fokusirano na kreativnost i produktivnost. Opremljen inovativnim Tandem OLED PaperMatte ekranom, Huawei MatePad Pro 12,2-inch pruža impresivnu maksimalnu osvetljenost od 2000 nita, dolazi sa Huawei Glide tastaturom, a tu je i aplikacija GoPaint nudi širok spektar alata za digitalno stvaranje, uključujući revolucionarne Splatter i Fluid četkice.

Huawei MatePad 12 X: Stil, kreativnost i produktivnost

Huawei MatePad 12 X je lagani flagship model, dizajniran za mlađu generaciju. Novi tablet poseduje inovativni Shimmery Pearlescent Sheen, što rezultira metalik belim izgledom sa efektima promene boje u zavisnosti od osvetljenja. Huawei MatePad 12 X PaperMatte Edition poseduje ultra-svetao PaperMatte ekran, koji pruža vrhunski kvalitet pri gledanju, pisanju i dodiru, što ga čini idealnim za čitanje i kreativni rad.

Huawei je u Barseloni zvanično lansirao GoPaint kreativnu aktivaciju za ceo svet, pod nazivom Creative By Nature. Od danas, 19. septembra, pa sve do 31. decembra 2024. godine, ljubitelji slikanja širom sveta mogu podeliti svoja jedinstvena digitalna umetnička dela na platformi Huawei Community.

Huawei ponovo potvrđuje posvećenost inovacijama, modi i kreativnosti

Alex Huang, glavni marketing direktor Huawei Consumer BG, ističe globalni uticaj brenda i posvećenost inovacijama. Naglašavajući posvećenost spajanju najsavremenije tehnologije, mode i kreativnosti u svoje proizvode, brend Huawei nastavlja da inspiriše potrošače kroz kampanje poput inicijative Light Up Your Rings i GoPaint kreativne aktivacije.

Naš cilj je da predstavimo inovativne proizvode koji korisnicima nude jedinstvenu kombinaciju mode i kreativnosti. Inspirisanjem naših korisnika, Huawei teži da stvori povezaniji i topliji svet, gde tehnologija poboljšava svakodnevni život i zbližava ljude.“ rekao je Alex.

Za više informacija o ceni i dostupnosti, posetite sajt.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi