Huawei Watch GT Cyber - čudniji i od Watch Buds

Nakon neobičnog Watch Buds modela, Huawei nam sprema nešto još neobičnije - Huawei Watch GT Cyber, nekonvencionalan sat koji pruža neke zanimljive mogućnosti.

Huawei Watch GT Cyber - čudniji i od Watch Buds

Kako javlja Android Authority, Huawei je na MWC 2023 u Barseloni iza zatvorenih vrata prikazao novi pametni sat – Huawei Watch GT Cyber. U pitanju je sat zaista neobičnog dizajna i konstrukcije koji obećava neke vrlo zanimljive mogućnosti.

Izgledom, Watch GT Cyber možda najpre podseća na Casio G-Shock modele, ali se tu sličnost i završava. Najpre zbog činjenice da je, umesto skidanja narukvica kao kod većine satova, ovde zapravo odvojiv sam sat, koji je oblika poput hokejaškog paka i moguće ga je izvaditi iz okvira.

Narukvica je zapravo potpuno spojena sa okvirom, pa ukoliko poželite da menjate njen izgled, biće neophodno da zamenite ceo komplet. Huawei je prikazao tri različita stila okvira i narukvica u šest različitih boja.

Za pretpostaviti je da će narukvice i okvire biti moguće kupiti i od raznih third-party proizvođača, ili čak 3D odštampati sopstvene, što otvara neke zaista interesantne mogućnosti. Praktično, možete napraviti sat apsolutno bilo kakvog dizajna i bitno promeniti njegov izgled, jer je sam uređaj vrlo neutralnog izgleda.

Što se fabričkih okvira tiče, Huawei je napomenuo i da sat pri detektovanju novog automatski može prilagoditi skin kako bi se slagao sa narukvicom, što indicira da postoji neka veza između okvira i sata koja omogućuje identifikaciju. Naravno, kao i na aktuelnim Huawei Watch modelima, možete i slikati svoju odeću na osnovu koje će sat generisati skin koji se sa njom slaže.

Urban Edition verzija Huawei Watch GT Cyber dolazi sa okvirom napravljenim od nanokristalne keramike i telom od 316L nerđajućeg čelika, dok Sport verzija ima okvir od vlaknima ojačanog kompozitnog materijala, ili kako se to kod nas kaže, plastike.

Van neobičnog formata, za očekivati je da funkcije i intefejs budu na nivou onoga što smo viđali i od drugih skorašnjih Huawei satova. Watch GT Cyber je već objavljen u Kini i drugim delovima Azije i u Latinskoj Americi. Kompanija za sada nema planove za objavu ovog modela u Evropi.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi