Huawei Watch Ultimate je luksuzni ronilački sat

Novi Watch Ultimate pametni sat je napravljen od titanijuma, može da izdrži ronjenje do 100 metara i nudi 2 nedelje normalnog i 8 dana aktivnog korišćenja

Huawei Watch Ultimate je luksuzni ronilački sat

Na događaju na kojem je Huawei predstavio svoje nove pametne telefone, kompanija je predstavila Watch Ultimate, njihov najluksuzniji aktivni pametni sat. U pitanju je vodeći model koji je pozicioniran iznad Watch 3 Pro modela, a po prirodi je mnogo robusniji, dozvoljava ronjenje na dubinama do 100 metara, što znači da ga mogu koristiti i profesionalni ronioci.

Novi Huawei Watch Ultimate ima masivni okrugli LTPO AMOLED ekran od 1,5 inča, sa osvežavanjem od 1 Hz do 60 Hz i svetlinom od 1000 nita. Veliko kućište  školjka sadrži veliku bateriju od 530 mAh, a Huavei obećava 14 dana autonomije sa jednim punjenjem za „normalno“ korišćenje, dok aktivni korisnici mogu da prođu oko 8 dana između punjenja, prenosi Engadget.

Nosivi uređaj podržava Qi bežično punjenje uz priloženi punjač koji nudi punjenje od 0 do 100% za 60 minuta. Sat dolazi sa uobičajenim senzorima za merenje otkucaja srca, kiseonika u krvi i EKG.

Telo ima 16 različitih vodootpornih struktura tako da Watch Ultimate može da izdrži ekstremni pritisak tokom ronjenja, a Huawei je sertifikovao novi sat pod ISO 22810 standardom vodootpornosti i sproveo standardne testove opreme uređaja EN13319 kako bi osigurao da će sat da izdrži 24-časovno potapanje na dubini od 110 metara ili 10 atmosfera.

Huawei Watch Ultimate takođe dolazi sa Expedition režimom. U pitanju je funkcija dizajnirana posebno za ljude koji vole prirodu i koristi GNSS pozicioniranje sa dve frekvencije sa pet sistema kako bi uvek obezbedila precizno mapiranje, a takođe možete da postavite putne tačke kada ste duboko u divljini. U ovakvim situacijama, praćenje kiseonika u krvi može biti, što može biti od presudnog značaja na velikim visinama.

Kućište Huawei Watch Ultimate sata je napravljeno od specijalnog metala na bazi cirkonijuma, dok je jedna od kaiša nova vrsta hidrogenizovane nitrilne gume. Prsten oko ekrana je keramički, dok ekran ima zaštitu od safirnog stakla.

Huawei Watch Ultimate će biti dostupan u Evropi od 3. aprila u dve verzije – Expedition Black (sa gumenom narukvicom) ili Voyage Blue (sa elegantnom metalnom narukvicom). Cene koje su objavljene u Kini su 5.999 CNI (800 EUR) i 6.999 CNI (940 EUR). Globalne cene će biti objavljene naknadno.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi