Huawei zvanično potvrdio da razvija trostruko preklopni telefon

Huawei zvaničnik potvrdio razvoj telefona sa trostrukim preklopom ekrana, AI tehnologijom, dvostrukim šarkama i ekranom od 10", lansiranje očekivano u septembru

Huawei zvanično potvrdio da razvija trostruko preklopni telefon

Prethodno je tipster sa Weibo-a, Fixed Focus Digital, tvrdio da Huawei radi na trostruko preklapajućem telefonu, koji se očekuje da će biti lansiran za dva meseca. Sada kompanija sama promoviše lansiranje ovog uređaja.

Prema izvoru bliskom kompaniji Huawei, kineski elektronski gigant je zaista započeo istraživanje i razvoj projekta trostruko preklapajućeg ekrana pametnog telefona. Navodno su uključili najnoviju AI tehnologiju i trenutno razvoj teče glatko.

Huawei sa telefonom na trostruki prelop, donosi novitete u ovom delu IT industrije

Najnovije vesti dolaze iz jednog prenosa uživo, ranije ove nedelje. Kada su ga pitali o budućem razvoju, Richard Yu, izvršni direktor kompanije, predsednik Terminal BG i predsednik Intelligent Automotive Solutions BU, nije negirao razvoj trostruko preklapajućeg uređaja. Rekao je da konkretan napredak ovako specifičnog uređaja, nije zgodno otkriti.

Prema glasinama, ovaj uređaj će imati jedinstveni dizajn sa preklapanjem unutra i spolja, te će biti opremljen dvostrukim sistemom šarki. Kao trostruko preklapajući uređaj, očekuje se da će imati značajno veći ekran. Tačnije, očekuje se da će biti veličine oko 10″. Poređenja radi, Huawei Mate X5 ima ekran od 7.85″. Takođe se šuška da bi Huawei mogao lansirati ovaj uređaj već u septembru ove godine, što je isti mesec kada je kompanija prošle godine lansirala Mate X5.

Krajem marta ove godine, državni zavod za intelektualnu svojinu najavio je Huawei patent pod nazivom „Uređaj sa preklapajućim ekranom“. Prema Huawei-ju, prototip je u osnovi formiran.

Danas je tipster sa Weibo-a, Digital Chat Station, spekulisao da će trostruko preklapajući uređaj biti pokretan čipom serije Kirin 9 i doneti nekoliko industrijskih noviteta, prenosi Gizmochina.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi