I Casio sprema pametni sat ali potpuno drugačiji od ostalih

Za razliku od Samsung, LG i drugih kompanija, legendarni proizvođač satova Casio je zauzeo drugačiji pristup rešavanju "problema" pametnog sata.

Ovih dana svi spremaju pametne satove, uglavnom izrađujući ih na sličnim principima, iako mnogi od njih nikada nisu izrađivali satove nikakve vrste. Za razliku od Samsunga, LG-a i drugih kompanija, legendarni proizvođač satova Casio je zauzeo drugačiji pristup rešavanju “problema” pametnog sata. Njihov najnoviji G-Shock G’MIX GBA-400 Watch se fokusira na originalni interfejs, umesto ubacivanja svih mogućih funkcionalnosti koje možda nikada nećete koristiti. Kao deo novog dizajna, Casio je dodao veliki brojčanik koji omogućava korisnicima da pristupe njihovoj muzičkoj aplikaciji kao i drugim funkcijama na njihovom smartfonu putem G-SHOCK i G’MIX aplikacija. Ovaj pametni sat će prvo biti objavljen u Japanu po ceni od 233 evra.
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi