IDC: Raste popularnost i prihvaćenost 3D štampača

3D štampači su na korak od globalne prihvaćenosti od strane mainstream korisnika. U istraživanju kompanije IDC, 90 odsto kompanija je istaklo da je veoma zadovoljno svojim iskustvom 3D štampanja.

Izgleda da su 3D štampači samo na korak od globalne prihvaćenosti od strane mainstream korisnika. U istraživanju kompanije IDC, 90 odsto kompanija je istaklo da je veoma zadovoljno svojim iskustvom 3D štampanja. Cena, lakoća korišćenja i usluge/podrška su ključni za prihvatanje 3D štampanja među poslovnim korisnicima, otkriva ovo istraživanje. Pored ovoga, obični korisnici imaju kuriozitet kada je 3D štampanje u pitanju, a očekuje se da će ovo biti još izražajnije u budućnosti.”Ovi štampači se obično nabavljaju za specifične kreativne poslove, ali kada se isprobaju korišćenje prelazi i na potpuno druge tipove aplikacija. Rani korisnici, koji prepoznaju prednosti 3D štampanja su prvi talas upotrebe ovih uređaja izneli na svojim leđima, ali je njihovo ukupno zadovoljstvo i mogućnost širenja upotrebe ono što će 3D štampanje doneti na naredni nivo”, istakao je Kit Kmec, ispred kompanije IDC.Izvor: TweakTown

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi