IFA 2017: Novi Acer laptopovi i Switch 7 hibridni tablet sa dodeljenom grafičkom kartom

Kompanija Acer je tokom IFA 2017 sajma predstavila nekoliko novih prenosivih računara/laptopova/hibridnih uređaja.

Kompanija Acer je tokom IFA 2017 sajma predstavila nekoliko novih računara/laptopova/hibridnih uređaja. Jedan od najzanimljivijih modela, koji su prikazani, jeste Switch 7 Black Edition.Ovaj hibridni tablet/laptop od 13.5 inča je veći i teži od prethodnog Switch 5 modela, ali je i prvi fanless 2-u-1 model koji stiže uz dodeljenu grafičku kartu – Nvidia GeForce MX150. Ovo sigurno neće biti dovoljno za igranje ekstra zahtevnih igara, ali će biti od pomoći kod video streaminga i kreativnih aplikacija.Ostale karakteristike Acer Switch 7 hibrida uključuju 2256 x 1504p displej, sa podrškom za Wacom stylus, osmu generaciju Core i7 procesora, čitač otiska prsta i drugo. Switch 7 Black Edition bi u prodaji trebalo da se nađe od decembra, po početnoj ceni od 1999 evra.
acerifanitro5spin.jpgAcer je takođe predstavio još neke uređaje. Među njima je i Nitro 5 Spin – konvertibilni 15.5-inčni laptop sa GeForce GTX 1050 grafičkom kartom, što ga čini podobnim za lagani gejming.
acerifaspin5.jpg
Oni, koje gejming ne zanima, zadovoljiće se Spin 5 modelom od 13 i 15 inča. Oni koji žele ultraprenosivi laptop imaju u ponudi Swift 5, koji kombinuje osmu generaciju Core procesora i težinu od 998 grama.
acerifaswift5.jpgRegularni Spin 5 na tržište stiže prvi, a od septembra će biti dostupan po ceni od 900 evra. U oktobru stiže Nitro 5 Spin, sa cenom od 1200 evra, dok se u decembru očekuje Swift 5 sa cenom od 1100 evra.Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi