Kako su nastali novi Motorola Razr telefoni?

Motorola je od svog osnivanja na čelu mobilne industrije, sa uređajima kao Motorola Razr, koji nam olakšavaju svakodnevni život i donose moderne tehnologije

Kako su nastali novi Motorola Razr telefoni?

Motorola Razr V3 postavio je standard kada je u pitanju dizajn mobilnih telefona nakon predstavljanja 2003. godine.

Motorola je nastavila da pomera granice kada je u pitanju izgled telefona na preklop i šta mogu da ponude korisnicima u skladu sa svojom misijom da transformiše tehnologiju i ponudi smislena rešenja koja pomažu da se svaki telefon adaptira na potrebe koje njegovi vlasnici imaju.

Upravo sa ovom filozofijom na umu, Motorola je predstavila nove Razr smartfone na preklop – Razr 40 Ultra i Razr 40. Oba uređaja nude premijum iskustvo korišćenja, dizajn i napredne funkcije koje se ne mogu videti na drugim modelima.

Ono što nove Razr modele posebno izdvaja jeste veliki spoljni ekran dijagonale 3,6 inča, najveći u industriji, koji korisnicima omogućava da ga koriste kao glavni displej i na njemu koriste aplikacije, odgovaraju na poruke i prate najvažnije notifikacije bez otvaranja telefona.

Pored velikog spoljnog displeja, novi Razr modeli donose i moćne specifikacije koje uključuju brze Snapdragon procesore, mnošto memorije, napredne kamera sisteme i dugotrajne baterije koje se staraju da korisnici tokom dana ne moraju da posežu za punjačem.

Ipak, najveća prednost ovih modela jesu njihove kompaktne dimenzije i svestranost koja pruža brojne nove mogućnosti koje konkurentski modeli trenutno nisu u stanju da ponude.

U pitanju je veliki dizajnerski i tehnički pomak u sferi telefona na preklop, a mi vam pružamo mali uvid u celokupan proces kreiranja novih Motorola Razr modela.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi