Kingston FURY dodaje DDR5 module sa AMD EXPO sertifikatom u svoju ponudu

Kingston FURY je najavio dodavanje AMD EXPO sertifikovanih DDR5 modula svojoj Kingston FURY Beast liniji memorijskih modula.

S ciljem pružanja najnovijih mogućnosti igračima i entuzijastima, ovi novi moduli sa specifikacijama koje omogućavaju lak overklok optimizovani su za novu AMD AM5 platformu s dva fabrički podešena profila, plus jedan prilagodljiv korisnički profil.
Kvalifikovana od strane vodećih svetskih proizvođača matičnih ploča, Kingston FURY Beast linija modula nudi velike brzine do 6000MT/s zajedno s odvažnim dizajnom niskoprofilnog hladnjaka. S AMD EXtended profilom za overklok, korisnici mogu biti sigurni da Kingston FURY Beast DDR5 moduli pružaju upravo ono što je potrebno njihovom AMD AM5 sistemu za maksimalne performanse, uz veliku stabilnost celog sistema.
Furymem.jpg
AMD EXPO sertifikovani Kingston FURY Beast DDR5 i Kingston FURY Beast DDR5 RGB moduli sada su dostupni kao pojedinačni moduli od 16 GB i u kompletima od 2 od ukupno 32 GB. Podržani su ograničenom doživotnom garancijom i legendarnom Kingston pouzdanošću.
PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi