Kingston Technology DDR5 Overclock moduli na korak od izlaska na tržište 

Kingstone je danas najavio kako je poslao DDR5 module koji se mogu overklokovati, svojim partnerima

 
Saopštenje za javnost
Kingston Technology Europe Co LLP, ogranak u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, danas je najavio kako je poslao DDR5 module koji se mogu overklokovati svojim partnerima, proizvođačima matičnih ploča, kako bi započeli sertifikaciju memorijske platforme iduće generacije. Grupa inženjera iz Kingstona je dizajnirala DDR5 module koji dolaze sa unapred postavljenim XMP profilom. Međutim, takođe su omogućili partnerima u razvoju matičnih ploča ručno prilagođavanje integrisanog kola za upravljanje napajanjem (PMIC) iznad 1.1V DDR5 specifikacije. To im omogućava maksimalnu fleksibilnost u vidu overklokovanja. Kingston očekuje kako će isporuka DDR5 rešenja početi tokom Q3.
Validacija memorije zahteva saradnju celog računarskog ekosistema, a Kingston je uspostavio bliske veze sa vodećim proizvođačima matičnih ploča i proizvođačima čipova tokom svoje 33-godišnje istorije. Ovaj korak je deo bitnog procesa tokom kojem je cilj predstaviti vodeća memorijska rešenja visokih performansi koja se mogu overklokovati na tržištu kasnije ove godine.    
Tokom više od tri decenije Kingston je posvećeno dizajnirao i u potpunosti testirao svaku ćeliju na svakom čipu na svakom modulu. Metodička ispitivanja u kombinaciji sa doživotnom garancijom i neuporedivom korisničkom podrškom učinili su Kingston najvećim svetskim proizvođačem memorije sa preko 80% tržišnog udela. Kingston je takođe dugogodišnji član JEDEC-a, upravljačkog tela za mikro elektronsku industriju. Više od deset godina Kingston takođe ima mesto u odboru JEDEC-a, pomažući u postavljanju standarda koje slede svi proizvođači.    
Izvor: kingston.com
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi