Kompanija vivo predstavila brzi 50W bežični punjač

Kao deo svog progresivnog pristupa tržištu, vivo će lansirati svoj prvi bežični punjač u Evropi.

 
Novi vivo 50 W vertikalni bežični FlashCharge spreman je da se prilagodi raznim načinima života svojih korisnika. Prilagođava se vivo modelima širom sveta, kao što su iQOO 8 Pro, iQOO 9 Pro, x70 Pro +, X Note, X Fold koji takođe podržavaju 50W bežični FlashCharge.
“Sa efikasnim i prilagodljivim rešenjima punjenja, naši najnoviji flagship modeli, omogućiće korisnicima lako, bezbedno i besprekorno iskustvo punjenja.“ rekao je Dušan Kuzmanović, Direktor prodaje, vivo predstavništva u Srbiji.
FlashCharge 50W
Sa novim vivo 50W FlashCharge, korisnici mogu staviti svoje uređaje na punjenje i uzimati ih sa punjača, a da ne koriste kablove. Prema rezultatima laboratorijskih testova rađenih za najnoviji vivo model, bežični punjač veoma je efikasan, jer puni 50% baterije za svega 23 minuta, a 100% baterije za samo 50 minuta.
Efikasni sistem hlađenja
Ugrađeni tihi ventilator radi punom brzinom od 3600rpm dok se uređaj puni a vazduh cirkuliše kroz visoko preciznu vazdušnu strukturu za brzo hlađenje, dok noću radi super tihi noćni režim od 26db, kada se ventilator čuje kao tihi povetarac.
vivo50WWirelessChargerchillbreeze.jpg
Punjenje drugih uređaja
vivo vertikalni bežični punjač podržava Qi standard za bežično punjenje i pogodan je za većinu uređaja koji se pune bežičnim putem, nudeći do 15W pri samom punjenju. Sa ovim uređajem nećete imati nered na stolu, s obzirom da je potreban samo jedan punjač za sve uređaje.
Tehnologija i umetnost
50W vertikalni bežični punjač unutar sebe sadrži dva kompleta zavojnica što znači da možete puniti uređaje i horizontalno i vertikalno. Zavojnice imaju velike senzore koji omogućavaju veoma brzo i lako prilagođavanje položaju uređaja. Ukoliko korisnici žele da čitaju poruke ili čitaju vesti, onda uređaj mogu postaviti vertikalno na bežični punjač, a ako gledaju neki film, onda telefon mogu postaviti horizontalno na bežični punjač.
vivo je za ovaj proizvod inspiraciju pronašao u modernoj arhitekturi, tačnije u preseku kvadrata. Izvrstan, ali složen dizajn sačinjen je od geometrijskih linija, matirane baze i nežnog svetla sa uglom od 60 stepeni omogućava korisnicima da brzo isprate sve svoje nove poruke.
Višestruka zaštita
U samom punjaču nalazi se nekoliko bezbednosnih mehanizama koji detektuju veliko opterećenje, jaku struju i visoku temperaturu, kao i prisustvo drugih metalnih objekata u blizini. Ukoliko dođe do situacije da se neki metalni predmet, poput ključeva, nađe u blizini punjača, lampica upozorenja zasvetli, a protok struje se automatski gasi. Korisnici mogu bezbedno i bezbrižno da pune svoje telefon.
Cena i dostupnost
vivo 50W vertikalni bežični punjač dostupan je u Evropi od sredine juna po maloprodajnoj ceni od 9.999,00 RSD.
Saopštenje za javnost

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi