Lenovo lansirao Flex liniju IdeaPad laptopova

Lenovo će od narednog meseca početi prodaju svojih novih IdeaPad laptopova iz Flex linije, a u pitanju su modeli od 14 i 15 inča. Modeli su tanki i uglađeni, a Lenovo ih svrstava u budžetske laptopove. Flex 14 ima 14-inčni ekran, dok je Flex 15 model od 15.6 inča. Laptopovi se, naravno, ne odlikuju vrhunskim spe

Lenovo će od narednog meseca početi prodaju svojih novih IdeaPad laptopova iz Flex linije, a u pitanju su modeli od 14 i 15 inča. Modeli su tanki i uglađeni, a Lenovo ih svrstava u budžetske laptopove. Flex 14 ima 14-inčni ekran, dok je Flex 15 model od 15.6 inča. Laptopovi se, naravno, ne odlikuju vrhunskim specifikacijama, obzirom na profil publike kojoj su namenjeni. Oba laptopa dolaze sa Intel Core i7 CPU-ima i 8GB memorije. Rezolucija ekrana je limitirana na 1366 x 768 piksela, a displeji se mogu zarotirati za 300 stepeni. Oba modela dolaze sa preinstaliranim Windows 8 operativnim sistemom. Razlikuju se u podršci za skladišni prostor, pa Flex 14 podržava do 500GB, dok petnaestica podržava diskove do 1TB. Očekuje se da oba modela nude životni vek baterije od oko devet sati, što je svakako veliki plus. Flex laptopovi će biti dostupni od oktobra, po ceni od 629 dolara za model od 14 inča, odnosno 649 dolara za 15-inčni model.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi