LG najavio Minibeam Pro i Minibeam TV pico projektore

LG reklamira svoje najnovije Minibeam pico projektore sa radnim vekom od preko 30.000 sati, odnosno 10 godina korišćenja po osam sati dnevno

Prenosivi projektori postaju sve popularnija tehnologija među korisnicima, prvenstveno zbog svoje portabilnosti i mogućnosti korišćenja u gotovo svakoj situaciji, bilo da je u pitanju posao ili zabava, napolju ili unutra. A sa napretkom LED tehnologije, korisnici više ne moraju da brinu za radni vek ovih uređaja. Zapravo, LG reklamira svoje najnovije Minibeam pico projektore sa radnim vekom od preko 30.000 sati, odnosno 10 godina korišćenja po osam sati dnevno.
LG Minibeam Pro PF1500 je kompleksniji od dva nova modela. Projektuje rezoluciju od 1920 x 1080 Full HD, na maksimalnoj daljini od 3,96 metara, a pokriva od 120 inča po dijagonali. Ovaj projektor ima i optički zum. Tu je Bluetooth audio za konekciju sa zvučnicima, sound barom ili slušalicama. Sve ovo teško je samo 1,5 kg.
LG_Minibeam_TV.jpg
Manji i lakši model – Minibeam TV PW800, namenjen je korišćenju u zatvorenim prostorima više nego napolju, posebno zato što ima osvetljenje od 800 ANSI lumena, za razliku od 1400 lumena Pro verzije. Ovaj model je težak 0,6 kg, koristan je za prezentacije i ima jednu specijalnu funkciju. Minibeam TV PW800 ima ugrađen TV tuner, što ga čini prvim mini projektorom sa ovom mogućnošću. Projektor podržava rezoluciju od 1280 x 800 u rasponu od 100 inča po dijagonali.LG Minibeam Pro i Minibeam TV projektori će se u prodaji naći od ovog meseca, biće dostupni globalno, a za sada nije poznata cena po kojoj će se prodavati.Izvor: SlashGear

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi