Motorola Edge 40 Neo nezvanične specifikacije i renderi najavljuju skoro lansiranje

Nezvanične specifikacije i renderi za predstojeći Motorola Edge 40 Neo telefon najavljuju da će on uskoro biti lansiran, u Evropi možda već 15. septembra

Motorola Edge 40 Neo nezvanične specifikacije i renderi najavljuju skoro lansiranje

Renderi koje su obezbedili insajderi otkrivaju da će Motorola Edge 40 Neo izgleda dolaziti u tri boje – crnoj, tamno plavoj i mešavini svetlo zelene i plave. Pokretaće ga navodno MediaTek Dimensity 1050 SoC, a konfiguracija će navodno ići do 12/256 GB radne i memorije za čuvanje podataka.

Kompanija Motorola poznata je po tome što objavljuje često pristupačne telefone koji ne koštaju previše, a i dalje mogu da obezbede dobre performanse. Jedan od njih biće i Motorola Edge 40 Neo, koji će u Evropu stići možda već 15. septembra po ceni ne većoj od 400 evra.

Novi telefon će navodno imati dvostruku kameru sa primarnim senzorom od 50 MP i dodatim od 13 MP, a prednja strana uređaja ima centralni izrez za selfi kameru sa 32MP, piše MySmartPrice.

Kada je u pitanju procesor, zanimljivo je da Motorola već ima prošlogodišnji Moto Edge u SAD sa  istim čipom, odnosno MediaTek Dimensity 1050. To je osmojezgarni SoC sa Mali G77 GPU jezgrom.

Uz ovaj čipset, Motorola Edge 40 Neo navodno će dolaziti u konfiguraciji do 12/256 GB u najjačoj varijanti. Ekran stiže u dijagonali od 6,55 inča i pOLED FHD+ displejem sa brzinom osvežavanja od 144 Hz.

Baterija snage 5000 mAh trebalo bi da ima podršku za brzo punjenje za sada nepoznate jačine, a uređaj navodno prati i IP68 otpornost na vodu i prašinu. Operativni sistem unutar Motorola Edge 40 Neo biće verovatno Android 13 pri lansiranju.

Ovaj uređaj bi s obzirom na prošlogodišnji tempo, odmah po lansiranju trebalo da se nađe i na tržištu u Srbiji.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi