Motorola MotoTalk AI funkcija stvorena je da poveća produktivnost

Motorola je ove godine u okviru CES 2024 predstavila MotoTalk AI funkcije, softversku platformu sa fokusom na povećanje poslovne produktivnosti i timskih performansi.

Motorola MotoTalk AI funkcija stvorena je da poveća produktivnost

Motorola je ove godine u okviru CES 2024 predstavila nove MotoTalk AI funkcije, softversku platformu sa fokusom na povećanje poslovne produktivnosti i timskih performansi.

Sada, zahvaljujući AI tehnologiji, timovi na terenu mogu da koriste Image Recognition i Route Planning funkcije kako bi optimizovali svoje dnevne aktivnosti.

Kao deo Motorola poslovnog portfolia, nova Moto Talk funkcija osnažuje sve robusnije poslovne ekosisteme uz izuzetno laku integraciju koja unapređuje poslovnu efikasnost.

Uz Image Recognition funkciju, timovi mogu da identifikuju i prebroje količinu bilo kog proizvoda, dobiju informacije o cenama i pristupe izveštajima u svakoj radnji za lakše upravljanje prodajom u okviru različitih tačaka prodajnog procesa. Zahvaljujući ovoj funkciji, korisnici mogu da istog trenutka pristupe automatski generisanoj metrici, umesto da čekaju podatke koji se ručno unose na tački prodaje, tako povećavajući produktivnost promotera i zaposlenih.

Koristeći veštačku inteligenciju, planiranje ruta strateški optimizuje komercijalne rute, povećavajući efikasnost u pogledu udaljenosti, vremena i prodajnih prilika. Ova funkcija omogućava kreiranje rasporeda za različite terenske timove u deliću vremena koje ručno planiranje zahteva, a alat takođe sumira posete i performanse zaposlenih u prodavnicama, smanjujući radno opterećenje za korisnike MotoTalk platforme.

MotoTalk AI povećava poslovne performanse

Uz MotoTalk, kompanije na raspolaganju imaju samo jednu konzolu uz pomoć koje mogu da upravljaju svim uređajima zaposlenih, kalendarima i komunikacijama, uključujući specijalne funkcije za slanje poruka kao što je PTT (push-to-talk).

MotoTalk motiviše zaposlene da se povezuju, sarađuju i izvršavaju sve obaveze koristeći pouzdanu i brzu razmenu poruka. Dodatno, MotoTalk nudi sveobuhvatne servise podrške kako bi Motorola poslovni korisnici mogli da se fokusiraju na stvari koje su im najvažnije u poslu. Na samom kraju, MotoTalk pruža end-to-end sigurne komunikacije kako bi svi podeljeni podaci bili zaštićeni.

MotoTalk servis kompatibilan je sa Android, Windows i iOS platformama, a sva ponuđena rešenja mogu se dodatno prilagođavati svakom segmentu posla i veličini kompanije.

Motorola je demonstrirala mogućnosti svojih AI koncept rešenja na CES događaju

Motorola je tokom Tech World 23 prezentacije  svoje AI poduhvate podigla na nov nivo predstavljajući uzbudljive AI koncepte. Ove nove funkcije, uključujući MotoTalk AI rešenje, prikazane su na CES 24 događaju sa ciljem da se korisnici upoznaju sa svim načinima na koje Motorola planira da redefiniše svakodnevna iskustva korisnika.

Od generativnih AI pozadina koje obogaćuju ekran uređaja, do naprednih AI funkcija zaštite privatnosti kao što su zamućivanje osetljivih podataka, jasno je da je ugodnost korišćenja na čelu svih inovacija.

Pritom, uz mogućnost lakog sumiranja beleški meljova i četova, Motorola nastavlja svoju misiju da korisnicima pruži inovativna rešenja koja unapređuju mobilnost i lakoću korišćenja.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi