Motorola predstavlja prve telefone na svetu sa Pantone validiranom kamerom i ekranom

Motorola i Pantone, globalni autoritet za boje, ponovo su udružili snage i predstavili novu kalibraciju kamere sa Pantone oznakama

Motorola predstavlja prve telefone na svetu sa Pantone validiranom kamerom i ekranom

Motorola i Pantone, globalni autoritet za boje, ponovo su udružili snage i predstavili novu kalibraciju kamere sa Pantone™ Validated i Pantone SkinTone™ Validated oznakama. Tehnologija, koja je u procesu patentiranja, testira uređaj proizvođača kako bi osigurala autentične Pantone boje i tonove kože. Kako bi prošli stroge kriterijume ocenjivanja kompanije Pantone, kamera ili ekran proizvoda moraju održavati vernost boja koje se nalaze u Pantone PMS i SkinTone vodičima.

Ovi Pantone™ Validated i Pantone SkinTone™ Validated programi su esencijalni za kreatore sadržaja, fotografe i dizajnere, jer korisnicima pružaju prave boje koje im pomažu da iskoriste svoju kreativnost i ožive svoje ideje.

Kao što se vidi u tehnologiji uređaja, Pantone procene ekrana i kamere su priznate na novim Motorola edge 50 ultra i motorola edge 50 pro modelima – prvim pametnim telefonima na svetu koji su dobili ove izuzetno dragocene funkcije.

Ovaj naredni korak u našem partnerstvu sa Pantone omogućava našim korisnicima da snimaju i gledaju boje i tonove kože na svom pametnom telefonu, znajući da su te nijanse autentične i verodostojne,” rekao je Ruben Castano, šef korisničkog iskustva u Motoroli. “Važno nam je da ulijemo poverenje u boje i ojačamo inkluzivnost za naše korisnike, i uzbuđeni smo što predvodimo industriju u ovom naporu.

Koristeći Pantone dizajnersku stručnost u svakoj fazi razvoja uređaja, Motorola isporučuje autentične boje koje omogućavaju korisnicima da podele svoj spektar iskustava.

Verujemo u stvaranje poverenja u proizvode oko vernosti tonova kože i Pantone boja i zadovoljni smo što vidimo da Motorola predvodi u primeni ovih karakteristika u svojim uređajima,” rekao je Iain Pike, viši globalni direktor za proizvode i licenciranje u kompaniji Pantone. “Širenje inkluzije u mobilnom prostoru je značajno, i uzbuđeni smo što smo deo ovog razvoja“.

Moć boje je neporeciva. Utičući na to šta potrošači nose pa čak i kako misle i osećaju, boja je temelj svakodnevnog života.

Motorola i Pantone – partnerstvo koje traje

Partnerstvo Motorole i kompanije Pantone podstaknuto je kolektivnim pristupom uređajima i inspirisalo je Pantone partnerstvo. Od 2022. godine, Motorola je integrisala Pantone kroz svoj portfolio uređaja, donoseći svoje jedinstvene nijanse potrošačima.

Od modela Motorola razr 40 ultra/razr+ koji nosi Pantone boju godine 2024, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, do modela Motorola edge 40 neo koji uvodi celu liniju boja odabranih od strane kompanije Pantone, i PANTONE 18-1750 Viva Magenta moto g84 5G, potrošači mogu da izaberu pametni telefon koji će im omogućiti da iskažu svoju ličnu estetiku, bez obzira na budžet ili stilsku preferenciju.

Pantone™ Validated i Pantone SkinTone™ Validated karakteristike su sada dostupne na motorola edge 50 ultra i motorola edge 50 pro.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi