Motorola Razr 2023 "prikazan" u zvaničnom videu

Jedan od čelnika kompanije Motorola u Kini podelio je na društvenoj mreži Weibo videu u kome se vidi zvanični izgled novog Motorola Razr 2023 telefona.

Motorola Razr 2023 "prikazan" u zvaničnom videu

Iako su se u prethodnih nekoliko meseci pojavljivale određene informacije vezane za Motorola Razr 2023 seriju, sve je to bilo u domenu nagađanja. Prva zvanična potvrda ovog modela je došla od predsednika kompanije u intervjuu datom za CNBC, a iz Motorole su sada otišli i korak dalje i dali nam uvid u izgled novog savitljivog telefona u legenradnoj Razr seriji.

Generalni menadžer Lenovo Mobile Business grupe u Kini Chen Jin postavio je na Weibo društvenoj mreži tizer video iz koga se može videti kako će izgledati novi Motorola Razr.

Jin je u postu naveo da će novi savitljivi model imati veliki spoljni ekran, a na osnovu videa deluje da bi on mogao biti veći od onog koji smo videli kod Razr 2022. Sudeći po ne baš najsretnijem prevodu sa kineskog koji prenosi Android Authority, deluje da bi novi model mogao doneti i više osvežavanje ekrana, ali nije jasno da li se to odnosi na glavni ili pomoćni ekran. Na odnovu klipa je moguće videti i da Razer 2023 poseduje kamera sistem sa dva sočiva, što nije iznenađenje, jer je to i najčešći slučaj na savitljivim modelima.

Vredi pomenuti da se na osnovu procurelih informacija mogu očekivati dva modela u Razr 2023 seriji, standardni (ili Pro zavisno od nomenklature) i Lite. Video koji je podelio Jin najverovatnije prikazuje standardni model, jer se izgled ne poklapa sa procurelim slikama Razr Lite.

U svakom slučaju, objava videa od strane Lenovo zvaničnika znači da je objava ovog modela u Kini veoma blizu. Po nekim informacijama, najverovatniji datum je prvi jun, dok ćemo na globalnu objavu morati da sačekamo još neko vreme nakon tog datuma.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi