Motorola Razr 40 je najpristupačniji telefon na preklop

Kompanija Motorola je sa modelom Razr 40 napravila najpristupačnij telefon na preklop koji donosi savršeni balans između svega onoga što korisnici žele od jednog smartfona.

Motorola Razr 40 je najpristupačniji telefon na preklop

Motorola Razr 40 poseduje isti visoki kvalitet izrade kao premijum verzija sa oznakom ultra, veliki unutrašnji ekran, čist softver i još veću bateriju, kao i senzor kamere.

Razr 40 dolazi u istim dimenzijama i težini kao i Motorola premijum model na preklop, Razr 40 ultra, ali je prekriven veganskom kožom umesto staklom.

Spoljni i unutrašnji displej

Uprkos tome što je spoljni ekran na ovom modelu manji, displej dijagonale 1.5 inča bez problema može da se koristi kako bi se brzo proveravale notifikacije i pratilo šta kamera snima.

Kada se telefon otvori, pred korisnicima se pojavljuje 6.9-inčni savitljivi AMOLED displej rezolucije 1080p sa 144Hz osvežvanjem i HDR10+ podrškom.

Procesor i memorija

Motorola Razr 40 opremljena je Snapdragon 7 Gen 1 čipom koji, pored odličnih performansi, donosi i izuzetnu energetsku efikasnost kako bi baterija na ovom modelu što duže trajala.

Izuzetnoj brzini rada doprinosi i 8/256GB memorijska konfiguracija koja se stara da sve aplikacije rade bez ikakvog seckanja i zastoja.

Kamere

Glavni senzor na modelu Razr 40 veći je od onog na modelu sa oznakom ultra i rezolucije je 64MP, a tu je i 13MP ultraširoki senzor sa autofokusom i macro opcijom slikanja, dok je sa unutrašnje strane smeštena 32MP selfi kamera.

Baterija

Razr 40 poseduje bateriju kapaciteta 4.200mAh sa mogućnošću 30W žičanog i 5W bežičnog punjenja.

Na kraju nikako ne bi trebalo zaboraviti ni preporučenu cenu od 99.990 rsd, što ovaj model čini najpristupačnijim telefonom na preklop.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi