Motorola Razr 40 Ultra ima 3 jedinstvene stvari koje ga izdvajaju od konkurencije

Motorola je sa novim Razr 40 Ultra modelom odlučila da razbije status kvo na tržištu telefona na preklop i korisnicima ponudi radikalno drugačiji proizvod

Motorola Razr 40 Ultra ima 3 jedinstvene stvari koje ga izdvajaju od konkurencije

Novi Razr 40 i Razr 40 Ultra modeli ne donose samo redizajnirano kućište na preklop i izuzetan kvalitet izrade, već i nekoliko noviteta koji u potpunosti redefinišu ono šta možemo da očekujemo od telefona na preklop i menjaju način na koji se oni koriste.

Motorola je maksimalno iskoristila svoju stručnost na polju savitljivih telefona i odlučila da ode korak dalje sa modelom Razr 40 Ultra predstavljajući nekoliko noviteta koji definitivno izdvajaju ovaj model.

Motorola Razr 40 Ultra – Najveći spoljni ekran u klasi

Motorola Razr 40 Ultra poseduje najveći spoljni ekran kada su telefoni na preklop u pitanju. Kompanija nije samo povećala dijagonalu ekrana (3,6 inča), već i njegove mogućnosti. U pitanju je OLED displej sa osvežavanjem ekrana od 144 Hz.

Korisnici sada na spoljnom ekranu mogu da u potpunosti koriste omiljene aplikacije, prate Google Maps navigaciju, odgovaraju na poruke i prate sve najvažnije notifikacije bez potrebe da otvaraju telefon. Na spoljnom ekranu sada je moguće gledati i filmove, serije i sadržaj sa omiljenih društvenih mreža, ali i igrati manje zahtevne igre.

Spoljni ekran igra i veliku ulogu prilikom slikanja i snimanja omiljenog sadržaja jer korisnici na njemu mogu da vide ono što vidi kamera bez potrebe da prvo snime pa tek onda pogledaju rezultat.

Napredni softver koji donosi veću zaštitu i produktivnost

Motorola Razr 40 Ultra dolazi sa jedinstvenim bezbednosnim rešenjima koja se staraju da lični podaci ostanu baš to.

ThinkShield platforma unapređuje zaštitu na svim nivoima, od proizvodne linije do samog telefona.

Set softverskih i hardverskih rešenja u skladu je sa najvišim standardima industrije kako bi korisnici i njihovi podaci bili bezbedni od malware, phishing i svih drugih pretnji.

Moto Secure predstavlja centralni deo koji korisnicima pruža sve ključne informacije u vezi sa bezbednosnim funkcijama i opcijama privatnosti. Odavde korisnici mogu da kontrolišu sve aplikacije i podešavaju sve dozvole koje su im pružene kako bi bolje pratili čemu sve instalirane aplikacije pristupaju.

Moto KeySafe rešenje nudi fizički odvojenu sredinu od procesora unutar koje se smeštaju najosetljiviji podaci kao što su lozinke, PIN-ovi i kriptografski ključevi. S obzirom na to da je KeySafe odvojen od procesora, ne postoji način da mu hakeri pristupe i kompromituju važne podatke kao što je to slučaj kod drugih telefona.

Jedinstvene boje i podešavanja koje svaki Razr 40 Ultra model čine unikatnim

Motorola Razr Ultra 40 dostupan je u nekoliko boja, od kojih je jedna zaista jedinstvena i ne može se naći ni na jednom drugom modelu na tržištu. U pitanju je Viva Magenta Pantone boja godine.

Pored ove upečatljive boje, Razr 40 Ultra dostupan je i u još dve opcije – Infinite Black i Glacier Blue.

Pored upečatljive spoljašnjosti, korisnici uz pomoć My UX rešenja mogu da svoje omiljene video snimke, muziku i igre podignu na nov nivo zahvaljujući naprednim podešavanjima i kontrolama.

Korisnici mogu čak i da kreiraju sopstvene teme birajući između jedinstvenih fontova, boja i oblika ikonica, kako bi njihov telefon zaista bio samo njihov i unikatan.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi