Motorola Razr 40 Ultra: Neočekivani načini na koje možete da koristite spoljni ekran

Pored toga što je dizajn Motorola Razr 40 Ultra zaista jedinstven i prepoznatljiv, ovaj model donosi spoljni ekran sa brojnim iznenađenjima

Motorola Razr 40 Ultra: Neočekivani načini na koje možete da koristite spoljni ekran

Motorola Razr 40 Ultra, pored jedinstvenog dizajna na preklop, korisnicima donosi najkorisniji i najveći spoljni ekran na jednom telefonu na preklop.

Jedna od najvažnijih stvari prilikom kreiranja spoljnog displeja bila je želja da korisnici u svakom trenutku mogu da vide ono što im je bitno i postignu više, bez potrebe da telefon otvaraju.

Spoljni pOLED displej poseduje dijagonalu ekrana od 3,6” i sada je znatno sposobniji i interesantniji za korišćenje.

Na njemu je sada moguće igrati igre, pratiti Google Maps uputstva, odgovarati na poruke i reagovati na sve notifikacije.

Pored povećane produktivnosti koju nudi korisnicima, spoljni ekran Motorola Razr 40 Ultra korisnicima nudi nove načine na koje mogu da povećaju svoju kreativnost prilikom kreiranja sadržaja za društvene mreže.

Zahvaljujući FlexView tehnologiji, telefon je moguće postaviti pod različitim uglovima prilikom snimanja videa i kreiranja fotografija, a zahvaljujući spoljnom ekranu, kreatori sadržaja unapred mogu da vide šta će kamera slikati ili snimiti.

Ovo su samo neke od naprednih funkcija i mogućnosti koje Motorola Razr 40 Ultra nudi korisnicima, a one najvažnije i najbitnije možete videti na slici ispod.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi