Motorola ThinkPhone sada može da se pretvori u potpuno funkcionalni Windows PC

Partnerstvo sa kompanijom Microsoft omogućilo je da Motorola ThinkPhone može da strimuje ceo Windows PC na vaš telefon kada je priključen na monitor

Motorola ThinkPhone sada može da se pretvori u potpuno funkcionalni Windows PC

Novosti su najavljene ove nedelje na zvaničnom Motorolanews sajtu, a novo ažuriranje omogućava vlasnicima Motorola ThinkPhone telefona da strimuju ceo Windows operativni sistem bez laptop ili desktop mašine.

Sve što je potrebno je da priključite ThinkPhone na monitor, kao i da povežete miša i tastaturu i možete da koristite Windows računar i sve svoje aplikacije gde god da se nalazite. U pitanju je nastavak fokusa kompanije Motorola na poslovne korisnike, uvodeći nove opcije koje mogu da budu veoma korisne. U konkretnom slučaju Motorola navodi da celo IT odeljenje može ponovo da razmisli da li im je potrebno tradicionalno radno okruženje, ili želi da skrati svoje troškove.

Da bi vam ovo sve funkcionisalo, pre svega je potrebna dobra konekcija, kao i Windows 365 korisnički nalog koji košta oko 30 USD mesečno po korisniku.

Novine su i bolja Teams integracija na ThinkPhone, gde bočni crveni taster možete da koristite kao Walkie Talkie režimu Microsoft Teams za push-to -talk opciju.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi