Motorola uveliko radi na Razr 50s modelu

Motorola već radi na Razr 50s modelu, koji bi mogao biti pristupačnija ili unapređena verzija nedavno predstavljenog Razr 50 telefona

Motorola uveliko radi na Razr 50s modelu

Motorola je u junu predstavila modele Razr 50 i Razr 50 Ultra na globalnom tržištu, a prvi od njih stiže u Indiju 9. septembra. Međutim, sada je otkriveno da Motorola već razvija novi Razr koji će biti deo iste serije.

Reč je o misterioznom modelu Razr 50s, koji je dobio HDR10+ sertifikat. Ovo je prvi put da se ime ovog modela uopšte pojavljuje u javnosti. Na nažalost, još nemamo nikakve pa čak ni preliminarne informacije ili specifikacije o  ovom modelu.

S obzirom na naziv, moguće je da će ovaj model biti pristupačnija verzija Razr 50, sa određenim kompromisima u specifikacijama radi pristupačnije cene. Ipak, ovo su samo nagađanja i sve može biti potpuno suprotno — Razr 50s bi mogao biti i blago unapređena verzija Razr 50 modela, prenosi GSM Arena.

Nadamo se da će se uskoro pojaviti više glasina i informacija koje će nam dati jasniju sliku o tome šta možemo očekivati. U međuvremenu, ako želite da se bolje upoznate sa postojećim modelima, pročitajte našu recenziju za Razr 50 Ultra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi