Motorolin najpovoljniji telefon sada ima još bolju cenu

Motorolin najpovoljniji telefon, Motorola g32, sada ima još bolju cenu.

Motorolin najpovoljniji telefon sada ima još bolju cenu

Motorolin najpovoljniji telefon sada ima još bolju cenu.Tokom posebne promotivne akcije, cena modela Motorola g32 snižena je za 5.000 rsd i iznosi 14.999 rsd, što ovaj telefon čini odličnom kupovinom.

Motorola g32 promeniće vaš pogled na zabavu zahvaljujući 6.5-inčnom FHD+ ultraširokom displeju koji pruža oštru sliku i izuzetno jasne detalje bez ikakve pikselizacije zahvaljujući Full HD+ rezoluciji.

Plus, sa osvežavanjem ekrana od 90Hz, uživaćete u sadržaju koji je brži i fluidniji u poređenju sa standardnim telefonima.

Kako biste zabeležili svaki momenat, Motorola g32 opremljena je 50MP trostrukim sistemom kamera koji pruža jasne i oštre fotografije u svim uslovima osvetljenja. Uz QuadPixel tehnologiju, uživaćete u 4x boljoj osetljivosti glavne 50MP kamere kada na raspolaganju nemate dovoljno svetlosti, a fotografije će biti oštrije i živopisnije.

Napredni sistem kamera donosi i 8MP ultraširoku zadnju kameru kako bi u kadar stalo 4x više scene koju slikate – čineći je savršenom za grupne fotografije. Ultraširoki senzor uparen je sa dubinskim senzorom kako bi automatski zamaglio pozadinu prilikom slikanja portreta, a tu je i 2MP macro vision objektiv koji vam dozvoljava da se znatno više približite onome što slikate i tako zabeležite svaki detalj koji bi vam inače promakao.

Kako bi zabava nesmetano tekla, Motorolu g32 pogoni Snapdragon 680 procesor sa 8 jezgara uparen sa 6GB radne i 128GB interne memorije. U pitanju je savršena kombinacija za uživanje u multimediji nudeći optimizovan gejming, odlične fotografije, striming bez seckanja i bogati audio zvuk – u svakom trenutku.

Motorola g32 dolazi i sa TurboPower 30 brzim punjenjem kako bi vam telefon nakon samo nekoliko minuta na punjaču pružio sate dodatne energije .

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (9)
  1. sasa022

    Kakva je ovo glupost ?

    G32 6/128 je oko 14.000 ( uz fiskalni racun i garannciju )

  2. milewap

    Uz racun i garanciju mene je ta ista Motorola Moto G32 6/128Gb na UO 2g. u Martu 2023 kostala oko 12.040d u Yettel-u,uz tarifni paket Total 40 ispala mi je rata za telefon nekih 501 dinar...preko Mobi Banke.Kupljen kao Android 12 posle 7-9 meseci dobijem OTA apdejt od Motorole (povelik skoro 2Gb),i security patch za taj mesec+nadogradnja na Android 13.Uz brzi punjac radi i sad,ko zmaj...jos par rata i otplatio sam telefon i istice mi UO u Yettel-u :)

  3. Cena je sasvim pristojna za nov telefon takvih karakteristika.

  4. sasa022

    @milewap

    Mnogo vise si platio telefon , jer nisi uzeo 50% popusta na tarifu.

    Kupovina telefona kod operatera se isplati za pojedine skuplje - skupe modele
    kojima je cena preko 300€

    @likurg

    Poenta je da ovo nije akcija , jer vec mesecima se telefon moze nabaviti po ceni
    koja se predstavlja kao akcija.

  5. A to. Sorry. Nisam ispratio cene.

  6. milewap

    @milewap

    Mnogo vise si platio telefon , jer nisi uzeo 50% popusta na tarifu.

    Kupovina telefona kod operatera se isplati za pojedine skuplje - skupe modele
    kojima je cena preko 300€

    @likurg

    Poenta je da ovo nije akcija , jer vec mesecima se telefon moze nabaviti po ceni
    koja se predstavlja kao akcija.

    Mene tada @sasa022 u poslovnici u Arandjelovcu niko niti je pitao,niti ponudio bilo sta.Konkretno isticao je stari ugovor i hteo sam da obnovim UO,uz neki telefon koji ima bar 6Gb RAM i 128Gb interne.Bio sam zacrtao neki REALME model ali ga nisu imali u radnji,i pitaju me da naruce sad potpisem i za 2dana dodjem za telefon.Kao da sam ja na izvolte i taj dan,jedva sam namolio cerku da skoknemo kolima do Arandjelovca (da me neko ne shvati pogresno,ona je zaposlena u Topoli i jednostavno nema vremena).Kako bilo kazem ja liku ja da dolazim opet nema sanse,jer pise u profilu Belosavci toje selo nekih 15ak kilometara daleko od Ar. a tuje i najbliza poslovnica.Onaj Webshop im ne sluzi nicemu,nista nemozes uzeti onlayn i kurir ti donese kuci...mogu slobodno i da ga uklone sa sajta.Dalje gledam u one telefone ima dobrih,ali cene bukvalno astronomske jednostavno preskupo sve.Slucajno vidim tu G32 i pise njene specifikacije pitam koliko rata kazu 501d...i onako sav razocaran kazem ok pakuj nju.E ali uz nju ne ide punjac pa mi tu umuva punjac,mesecna rata 145d,ja kuci u kutiji telefon klasicni papiri ona igla za SIM i kabl za Telefon i PC tj mikro USB C druga strana standardni USB 2.0 za PC...a na punjacu onaj Mikro USB C???Zovi 9000 kazem nije mi dodatni kabl uz punjac.Posle oko 20-30minuta zove on kaze dobili ste u kutiji sa telefonom,aman covece jesam ali kabl za PC ne za ovaj punjac koji si mi prodao.Tu lik prekida vezu i nece vise dase javi i sta cu,opet zamolim cerku i ona mi u Topoli kupi kabl 1,5m OBE strane Mikro USB C za 500d,i sad radi punjac samo veze.Oni stari radnici moglo je sve a ovi novi mladi,to sve oholo nadmeno briga njih...kao daje Yettel njihov a ne oni samo radnici :)

  7. sasa022

    @milewap

    Kako starimo tako dolaze neki novi klinci i njihovo vreme ;)

    Objasnjeno je na


    View image at the forums


    Provajderi mobilnih usluga

    Tarifni paketi, ponuda mobilnih telefona, usluge, kvalitet, podrška, servis


    View image at the forums

    forum.benchmark.rs

    kako se dobija 50% popusta na paket.

    I kako se telefoni kupuju na rate bez kamate.

  8. milewap

    @sasa022 otkad sam ovde na forumu vec vidim sta i kako ide,e sad cekam istek UO i pozovem Globaltel prebacujem broj kod njih.Ili cu zaista prebaciti verovatnoca 80&...odama oni zovu i tek tad nude popust 50% bez kupovine telefona da ostanes samo.E ako ponude nesto dobro tipa Total 20 uz 50% popusta bez telefona negde oko 1300-1400d,mozda se i desi pa ostanem toje onih 20%.Ako nece briga me odo ja...nakrivim sesir i pravac Globaltel :D

  9. sasa022

    Kada na Yettelu sa postpejda predjes na pripejd , posle 3 dana dobijas ponudu
    za 50% popusta na postpejd tarife....

    Druga opcija ti je Globaltel , ali obrati paznju na potencijalne probleme

    Ako imas redovna primanja ( platu , penziju... ) , uzmes 6 cekova i kupis
    telefon na rate bez kamate.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi