Multimedijalni GPS

Korejska kompanija Viliv je predstavila nov GPS navigator oznake N.70, koji poseduje bogate mogućnosti na polju reprodukcije multimedijalnog sadržaja. Uređaj poseduje 7” LCD ekran visokog kvaliteta, rezolucije 480 x 234 piksela, koji podržava DMB (Digital Media Broadcast). Kada je sama GPS navigacija u pitanju, N.70 je opremljen tradicionalni

Korejska kompanija Viliv je predstavila nov GPS navigator oznake N.70, koji poseduje bogate mogućnosti na polju reprodukcije multimedijalnog sadržaja. Uređaj poseduje 7” LCD ekran visokog kvaliteta, rezolucije 480 x 234 piksela, koji podržava DMB (Digital Media Broadcast). Kada je sama GPS navigacija u pitanju, N.70 je opremljen tradicionalnim SiRF Star3 modulom. Uređaj koristi WinCE 4.2 operativni sistem, i može biti korišćen kao klasičan media plejer. Uz njega se isporučuje i daljinski ispravljač. Uređaj poseduje i SD i СА slotove. Cena iznosi oko 500 evra.

Izvor: Mobile-review

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi