Najbolja zaštita za iPhone 16

iPhone 16 je tu i kompanija Premium Outfitters spremna je da ga zaštiti 360° najboljom Premium zaštitom na srpskom i hrvatskom tržištu

Najbolja zaštita za iPhone 16

iPhone 16 je tu i mi u Platinum Outfitters smo spremni da ga zaštitimo 360° najboljom Premium zaštitom na tržištu

Platinum Outfitters je sinonim za najbolju zaštitu na tržištu za Vaš iPhone 16, Apple ili Android mobilni telefon, sat, tablet, laptop i bilo koji pametni uređaj. U ponudi imamo proverene i najbolje poliuretanske zaštitne folije na tržištu. Na licu mesta ih režemo po šablonu i dimenzijama Vašeg uredjaja. Uređaj u potpunosti čistimo od nečistoća i nakon toga profesionalno postavljamo zaštitne folije.

Naše zaštitne poliuretanske folije ne menjaju izgled i dimenzije Vašeg uređaja, skoro su neprimetne i uređaj zadržava svoj originalni izgled.

Najbolja zaštita za Vaš novi iPhone 16 ili bilo koji drugi mobilni uređaj

Ove zaštitne folije, u zavisnosti od vrste i tipa, štite iPhone 16, Android telefon ili neki drugi pametni uređaj od ogrebotina, udaraca i oštećenja.

U ponudi imamo najjaču na tržištu PLATINUM PREMIUM poliuretansku višeslojnu zaštitnu foliju. U pitanju je najdeblja zaštitna folija na tržištu. Iako je folija debela, skoro je neprimetna na Vašem uređaju. Osim što je od otpornog poliuretana ona ima i nano keramički sloj i moć samoizlečenja usled dejstva sunčeve svetlosti ili toplog vazduha.

Takođe, ona je vodootporna i ima inovativni hidrofobno polimerni sloj koji štiti zaštićenu površinu od prljavštine. Možemo zaštiti pametni uređaj u potpunosti 360 stepeni ili samo ekran ili zadnju stranu, po želji.

U našoj ponudi su i PLATINUM CLEAR, PLATINUM MATTE, PLATINUM LITE, PLATINUM PRIVACY i  PLATINUM SKIN zaštitne poliuretanske folije izvanrednih karakteristika i sposobnosti zaštite uredjaja. Sve naše zaštitne folije su proizvedene u USA i spadaju medju najbolje i najkvalitetnije na tržištu.

Za naše kupce imamo u ponudi trajni sistem zamene zaštitne folije na svom uređaju koji je jedinstven na tržištu i daje mogućnost kupcima da svoje zaštitne folije zamene za nove po puno nižoj ceni.

Platinum Outfitters se nalazi u sledećim Šoping centrima u Srbiji i Hrvatskoj:

  • Ušće 2. sprat, tel. 0605000005
  • Delta City 1. sprat, tel. 0665500007
  • Ada Mall 2. sprat, tel. 0665500077
  • Arena Zagreb nivo 0, tel. +385 95 6560231
  • Avenue Mall Zagreb nivo 0, tel. +385 95 3755273
  • Tower Centar Rijeka, nivo 2, tel. +385 3103110
  • Max City Pula nivo 1, tel. +385953592835

Instagram, TikTok, Facebook, YouTube – Platinum Outfitters

Website: www.poutfitters.rs

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi